laksetatar

Ingredienser:
(4 personer)
400 g laks, hakket og uden ben og skind
2 modne avocadoer
¼ bundt purløg
havsalt, peber og citron til at smage til med
2 skalotteløg
sort kaviar eller anden fiskerogn
1 dl sojasauce
saft af ½ grapefrugt

Fremgangsmåde:

  • Placer fire ringe med en diameter på 6 cm på et stykke bagepapir.
  • Skræl og hak avocadoerne og smag tataren til med havsalt, peber og citron.
  • Bland avocadoen med fintskåret purløg, og fyld forsigtigt formene ca. to tredjedele op. Undgå huller.
  • Fyld resten af formene med den hakkede laks.
  • Hak løgene fint, og steg dem sprøde i varm olie. Før servering drysses toppen med sprøde skalotteløg og kaviar.
  • Bland sojasauce og grapefrugtjuice, kom dressingen i en lille kande kande, og hæld den over tataren ved bordet.

Læs også: Lækker opskrift på stegt makrel!

Kommentar

Mad
abonnement, Mad & Bolig
bolig
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk