Opskrift: Stenbiderrogn på kartoffelpandekager med peberrodscreme

4 personer

Se også andre lækre opskrifter med stenbiderrogn:

Stenbiderrogn med avocado i thai-rulle

Stenbiderrogn med vagtelæg

Stenbiderrogn med gedeost

300 g stenbiderrogn
1 finthakket skalotteløg

Kartoffelpandekager:
200 g kartofler
200 g knoldselleri
1 æg
½ tsk friskrevet muskatnød
salt og friskkværnet peber

Peberrodscreme:
3 dl cremefraiche 18 %
½ tsk sukker
2-3 spsk friskrevet peberrod
1 spsk citronsaft
salt og friskkværnet peber

Til servering:
Lidt kørvel til at drysse med

Kartoffelpandekager:
Riv kartofler og knoldselleri på den grove side af rivejernet. Vend den revne masse med æg, muskatnød, salt og peber. Smelt smørret på en pande. Sæt 1 spsk af blandingen på panden, og pres den flad. Steg 5-6 klatter ad gangen, indtil kartoffelpandekagerne er gyldne og sprøde på begge sider.

Peberrodscreme:
Bland cremefraiche, sukker og peberrod uden at røre for kraftigt, for så bliver cremefraichen tynd og sjasket. Tilsæt citronsaft, og smag til med salt og peber.

Anret stenbiderrogn, peberrodscreme, finthakket skalotteløg og kartoffelpandekager på en tallerken og drys med kørvel.

Du kan også selv rense din stenbiderrogn. Se hvordan her: Rens selv din stenbiderrogn

Kommentar

kogebog, Mad & Bolig
opskrifter, mad
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk