Lammetagine med honning og grønt opskrift Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Lammetagine Honning Honning Lammetagine med honning Lammetagine Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning Honning opskrift

6 personer

2 spsk hele korianderfrø
1 spsk hel spidskommen
3 nelliker
1 løg
2 fed hvidløg
30 g frisk ingefær
1 tsk tørret chili
50 g smør
1 kg skært lammekød fra bov eller nakke
1 appelsin
3 spsk honning
300 g udblødte kikærter (læg dem i koldt vand dagen før)
fennikler med top
300 g savojkål
salt og peber

Knus de tørrede krydderier i en morter. Hak løg, hvidløg og ingefær. Bland kødet med de knuste krydderier, chili, hakkede løg og ingefær. Smelt smørret i en gryde, og brun det krydrede lammekød. Riv skallen af appelsinen. Tilsæt honning og revet appelsinskal. Hæld vand på til det dækker. Læg låg på gryden, og lad det simre i 30-40 min. til kødet er mørt. Kog de udblødte kikærter, til de er halvt møre,15-20 min., og hæld vandet fra. Hak fennikeltoppen og stilkene fint, og læg dem til side. Skær fenniklerne og savojkålen groft. Tilsæt fennikler, savojkål og kikærter i gryden. Kog i 8-10 min. Smag til med salt og peber og appelsinsaft. Pynt taginen med hakkede fennikelstilke og top.

Få flere opskrifter med honning her:

Salat med gedeost og honning

Spæde rødder i honningmarinade

Brændt honning

Kommentar

abonnement, Mad & Bolig
bolig
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk