Tid: 15 minutter. Antal personer: 4
Skinke og ost er en klassisk kombination, som man sjældent går fejl af. En hjemme-lavet tomatspread gør det ud for smørelse og giver ekstra smag. Alternativt kan du smøre brødet med en færdigkøbt pesto eller oliventapenade. 

4 bagels (eller en anden form for sandwichbolle)
4 skiver kogt skinke
8 skiver Arla Klovborg® med brændenælde og rosmarin
Tomatspread: 
50 g soltørrede tomater
100 g flødeost naturel
salt og friskkværnet peber
Æblesalat
1 æble
½ bakke karse
salt og friskkværnet peber 

Tomatspread:
- Hak de soltørrede tomater fint med en skarp kniv, og rør dem sammen med flødeosten. Smag til med salt og peber. 

Æblesalat
Skær æblet i tynde skiver, og vend dem med klippet karse. Krydr med salt og peber. 

- Rist bagels (eller sandwichboller) på en brødrister eller i ovnen. Flæk dem, og smør dem med tomatspread. Læg dem sammen med skinke, ost og æblesalat.

Tips: Den nye Arla Klovborg® med brændenælde og rosmarin er pakket i en praktisk emballage, som gør det nemt at tage den ud og lige skære et par skiver. Lad også børnene smage – osten har små grønne stykker fra urterne, men smagen er overraskende mild og cremet med et let strejf af rosmarin. 



Ny Arla Klovborg® med urter
Arla Klovborg® med brændenælde og rosmarin har
fået grønne pletter af friske urter. Rosmarin giver en
raffineret smag og brændenælderne giver et flot look
til den cremede og friske ost. Brug den i en delikat
sandwich eller i en fyldig salat.
Osten er naturligvis også velegnet som frokostpålæg
og på ostebordet.

Kommentar

Mad
kogebog, Mad & Bolig
opskrifter, mad
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk