Badeværelse

Badeværelse med vinduesvæg

Mere om Badeværelse

Accessories til dit badeværelse

%term:name

Find mere inspiration

 

Få et hyggeligt og flot badeværelse

Dit badeværelse er måske ikke det rum hvor du tænker mest over indretningen. Dit badeværelse er jo ikke et sted man opholder sig og skal vel egentlig bare være rent. Sådan er der rigtig mange mennesker der tænker om deres badeværelse, men hvis man tænker nærmere over det, er dit badeværelse det rum der både starter og slutter din dag. Det er på dit badeværelse at du har dagens første og dagens sidste tanker, så det kan være en god ide at dit badeværelse giver en god og rar stemning. Lidt pynt og specielle ting på dit badeværelse giver lidt ekstra. Det kan være alt fra et pænt bord, et specielt armatur eller noget pænt på væggene, der gør dit badeværelse hyggeligere og pænere, så der bliver skabt en god stemning når det er i brug. Ofte kan det at give dit badeværelse et præg af din personlige stil øge glæden ved rummet. På den måde bliver det dit badeværelse og ikke bare et anonymt brugsrum i din bolig.

 

Om du har et lille eller stort badeværelse er det ikke særligt svært at få din personlige stil ind på dit badeværelse. Spejle, skabe og knager kan alt sammen bære et personligt præg som øger glæden ved dit badeværelse. Samtidig kan det gøre dit badeværelse pænere hvis du køber ting der skjuler de ikke så pæne ting, der minder en om hvad et badeværelse også bruges til. En fin skjuler til toiletpapiret eller toiletbørsten kan gøre underværker og for du stillet alle rengøringsmidlerne ind i et skab eller på anden måde skjult dem kan det medvirke til at gøre dit badeværelse langt rare at være i.

Her på siden har vi samlet en masse inspiration til dit badeværelse. Der alt fra klinker til amarturer og gode råd til hvordan du gør dit badeværelse til et lækkert rum