Sommerglæde

For antikelskere byder sommertiden på ekstra muligheder for at dyrke hobbyen: Loppe- og kræmmermarkeder frister til gode fund, og i det gode vejr kan de fine gamle ting ikke kun pynten indendørs men også udendørs.

Torsdag, 15. juni 2017 - 13:11 - af Susanne Jørgensen / Foto: Henrik Bjerg, Djenner.dk, Kira Brandt

Blomsterskjul

Grøn til grønt: Den skønne urtepotteskjuler med bølget kant fremhæver på smukkeste vis alpeviolens hvide blade. Gamle urtepotteskjulere er oplagte antik- eller loppemarkedskøb, hvor man får god kvalitet til rimelige priser.

 

Ship o’hoj

Et modelskib bringer sommerminder om strand, sol og saltvand inden døre. Plus eftertanke om den modelbygger, der engang for mange år siden lagde timers og atter timers arbejde i at fremstille skibet.

 

Kønt syn

Vindueskarmen kan bruges til andet end blomster – lav små skiftende udstillinger af dine kønne ting. Her mødes en Bjørn Wiinblad figur med en marokkansk smørkrukke og et par metal-insekter.

 

Slidt skønhed

Bordet er dækket – men du behøver ikke sætte dig ved det, hvis du synes, møblerne er for rustne. I stedet kan du lave et dekorativt tableau og på den måde udnytte de gamle møbler.