Bolchebedesalat

Tilbered med vakuumpose

Mandag d. 12. november 2012 - af Annonce

Ingredienser
3 stk. mellemstore, bolchebeder
50 ml jomfruolivenolie
2 tsk. sherryeddike

Fremgangsmåde
Vask og skræl bederne. Skær dem i tynde, fine skiver på mandolin, og put dem i vakuumposen med olie og eddike, og vakuummer tæt for at opnå mere intens smag. 3 stk. mellemstore, gule beder 50 g sukker 100 ml sherryeddike 1/2 liter hønsefond Fremgangsmåde: Smelt sukkeret ved svag varme til du opnår en karamelmasse. Tilsæt eddike og hønsefond og lad det reducere til en klistret glace. Tag kasserollen af varmen og lad glacen køle ned, mens du vasker og skræller bederne, som tilsættes glaces i rå tilstand.

Det hele puttes i vakuumposen, som vakuummeres tæt. Lav et vandbad på 58 grader og placer vakuumposen deri i 2 1/2 - 3 timer ved konstant temperatur. Du kan mærke på bederne, om de er møre gennem posen ved at trykke let på dem. Bolchebedesalat Presseevent 23-8-2012 Café Benedict,