MAD-TV: Sådan laver du blødende chokoladekage

Se her i en video, hvordan du nemt selv kan lave en italiensk, blødende chokoladekage.

Onsdag d. 2. februar 2011 - af "Smag Toscana" Ryan Hanley, Foto: Flemming Poulsen, Video: Christina Christensen


Opskrift

GØR BAGNINGEN LEGENDE LET - FIND HJÆLP I VORES SHOP!

Smart sprøjtepose i silikone - 149 kr.




Fine muffinforme - 6 stk. 99 kr.



Silikone-bagepapir, der kan bruges igen og igen - 199 kr.

Lav selv franske makroner med smart kit - 349 kr.
Dekorer kagen og desserten med vores deco-pen - 169 kr.



Springform til dessert og kage - 269 kr.

Hjerteforme til hjemmelavet chokolade - 79 kr.

på blødende chokoladekage
(8 stk)

4 æg
125g sukker
80g hvedemel
1 tsk bagepulver
300g mørk chokolade
125g smør
8 små forme

Evt. vanilleis

- Smelt smør og chokolade i et vandbad.
- Pisk æggene sammen og tilsæt så smør og chokolade
- Smør formene med lidt smeltet smør. Børst lidt mel på.
- Fyld formene og bag dem i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader.
- Tag de bagte kager ud af formen og server evt. med lidt vanilleis



Mette Blomsterberg opskrifter:




Mette Blomsterberg CITRONSPECIER






Mette Blomsterberg CITRONTÆRTE






Mette Blomsterberg COCO-GINGERS






Se Mette Blomsterberg lave sin berømte HINDBÆRLAGKAGE






Mette Blomsterberg JULEKRANSEKAGE






Mette Blomsterberg KANELTRØFLER






Mette Blomsterberg LEMON CURD TÆRTE






Mette Blomsterberg NAPOLEONSHATTE






Mette Blomsterberg PECANTÆRTE






Mette Blomsterberg PISTACIE-KARAMELLER






Mette Blomsterberg RABARBER-CUPCAKES






Mette Blomsterberg VALNØDDE-CUPCAKES






Mette Blomsterberg VANILJEKRANSE






Mette Blomsterberg NOUGATTOPPE






Mette Blomsterberg FUDGE