MAD-TV: Sådan laver du blødende chokoladekage

Se her i en video, hvordan du nemt selv kan lave en italiensk, blødende chokoladekage.

Onsdag d. 2. februar 2011 - af "Smag Toscana" Ryan Hanley, Foto: Flemming Poulsen, Video: Christina Christensen

Opskrift

GØR BAGNINGEN LEGENDE LET - FIND HJÆLP I VORES SHOP!

Smart sprøjtepose i silikone - 149 kr.

 

Fine muffinforme - 6 stk. 99 kr.


 
Silikone-bagepapir, der kan bruges igen og igen - 199 kr.
Lav selv franske makroner med smart kit - 349 kr.
Dekorer kagen og desserten med vores deco-pen - 169 kr.


 
Springform til dessert og kage - 269 kr.
Hjerteforme til hjemmelavet chokolade - 79 kr.

på blødende chokoladekage
(8 stk)
 

4 æg
125g sukker
80g hvedemel
1 tsk bagepulver
300g mørk chokolade
125g smør
8 små forme

Evt. vanilleis

- Smelt smør og chokolade i et vandbad.
- Pisk æggene sammen og tilsæt så smør og chokolade
- Smør formene med lidt smeltet smør. Børst lidt mel på.
- Fyld formene og bag dem i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader.
- Tag de bagte kager ud af formen og server evt. med lidt vanilleis
 

Mette Blomsterberg opskrifter:

Mette Blomsterberg CITRONSPECIER

Mette Blomsterberg CITRONTÆRTE

Mette Blomsterberg COCO-GINGERS

Se Mette Blomsterberg lave sin berømte HINDBÆRLAGKAGE

Mette Blomsterberg JULEKRANSEKAGE

Mette Blomsterberg KANELTRØFLER

Mette Blomsterberg LEMON CURD TÆRTE

Mette Blomsterberg NAPOLEONSHATTE

Mette Blomsterberg PECANTÆRTE

Mette Blomsterberg PISTACIE-KARAMELLER

Mette Blomsterberg RABARBER-CUPCAKES

Mette Blomsterberg VALNØDDE-CUPCAKES

Mette Blomsterberg VANILJEKRANSE

Mette Blomsterberg NOUGATTOPPE

Mette Blomsterberg FUDGE