MAD-TV: Sådan laver du limoncello

Limoncello er en dejlig, italiensk likør, som er perfekt at servere efter en mættende middag. Se her, hvordann du nemt selv kan lave det.

Fredag d. 14. januar 2011 - af "Smag Toscana" Ryan Hanley, Foto: Flemming Poulsen, Video: Christina Christensen
Se mange flere videoer fra Toscana:

Sådan laver du ravioli


Sådan laver du saltimbocca


Smag Toscana
Mad & Bolig har været en tur i Toscana og har fantastiske videoer med hjem til dig, så DU også kan smage på den skønne egn.


Opskriften er fra "Smag Toscana", hvor kokken Ryan Hanley laver madlavningskurser i en skøn villa i Toscana. Du kan selv komme på madlavningskursus hos Ryan.

>>Læs mere om Smag Toscana

>>Se mange flere videoer fra Smag Toscana her


Opskrift
1 liter 95 % alkohol
(Du kan også bruge vodka med 40 eller gerne 50 % alkohol)
8 citroner med tyk skræl (brug den samme mængde hvis du bruger vodka)
1,2 liter vand (halver mængden hvis du bruger vodka)
600g sukker (halver mængden hvis du bruger vodka)

  • Mariner citron skrællerne i alkohol i mindst 48 timer, men gerne en uge
  • Si skrællerne fra
  • Kog sukker i vandet til sukkeret er opløst
  • Bland sukkervand og alkohol
  • Fyldes på flasker og lægges i fryseren
  • Serveres iskold

Det er et sikkert hit altid at have en flaske limoncello klar i køleskabet til at imponere middagsgæster med.