MAD-TV: Sådan laver du ravioli

Se her i en video, hvordan du nemt selv kan lave ravioli - du behøver ikke engang en pastamaskine.

Onsdag d. 12. januar 2011 - af "Smag Toscana" Ryan Hanley, Foto: Flemming Poulsen, Video: Christina Christensen
Se mange flere videoer fra Toscana:

Sådan laver du saltimbocca


Sådan laver du limoncello


Smag Toscana

Mad & Bolig har været en tur i Toscana og har fantastiske videoer med hjem til dig, så DU også kan smage på den skønne egn.


Opskriften her er fra "Smag Toscana", hvor kokken Ryan Hanley laver madlavningskurser i en skøn villa i Toscana. Du kan selv komme på madlavningskursus hos Ryan.

>>Læs mere om Smag Toscana

>>Se mange flere videoer fra Smag Toscana her


Opskrift
(6 personer)

Pastadej:
600g mel
6 æg
3 spsk. oliven olie
Et nip salt

Fyld:
100 g spinat
En håndfuld parmasanost
125 g ricotta-ost
Et æg
Et nip muskatnød

Ekstra:
Smør
3-4 salvieblade
En håndfuld revet parmesan

  • Læg melet på et spækbræt og lav et hul i midten som en vulkan
  • Læg æg i midten med olie og salt
  • Pisk med en gaffel i midten, så melet langsomt optages
  • Når melet er optaget, æltes dejen med hånden til det er glat
  • Pakkes i plastikfilm, lad hvile en time
  • Imens laver du fyldet
  • Vask spinat og kog det i et par minutter. Du skal bare koge det i det vand, der er tilbage på spinaten efter at det er blevet skyllet.
  • Put ricotta i blenderen sammen med en håndfuld parmasanost, et nip parmasanost, salt, peber og spinat.
  • Når det er blendet putter du ægget i og blender det sammen med det andet.
  • Lav raviolien som vist i videoen.
  • Kog ravioli i et par minutter
  • Smelt smør på panden sammen med salvie og peber
  • Vend ravioli i smør og salvie sammen med lidt parmasan

Mmm... så er der serveret lækker, hjemmelavet ravioli.