MAD-TV: Sådan laver du steak på toscansk manér

I Toscana skal steaken være stor og saftig. Ikke noget med at gennemstege den. Server den i delikate skiver som i videoen her.

Onsdag d. 2. februar 2011 - af "Smag Toscana" Ryan Hanley, Foto: Flemming Poulsen, Video: Christina Christensen
Se mange flere videoer fra Toscana:

Sådan laver du saltimbocca


Sådan laver du limoncello


Smag Toscana

Mad & Bolig har været en tur i Toscana og har fantastiske videoer med hjem til dig, så DU også kan smage på den skønne egn.


Opskriften her er fra "Smag Toscana", hvor kokken Ryan Hanley laver madlavningskurser i en skøn villa i Toscana. Du kan selv komme på madlavningskursus hos Ryan.

>>Læs mere om Smag Toscana

>>Se mange flere videoer fra Smag Toscana her


Opskrift
En stor, tyk steak fra slagteren
Olivenolie
Friske grønne peberkorn
Friske røde peberkorn
Salt
Rosmarin

- Steg kødet på grillen, så det bliver gyldenbrunt på begge sider.
- Varm olien sammen med peberkorn og salt
- Når olien koger tages den af varmen og der kommes lidt rosmarin i
- Tag kødet af grillen og lad det hvile i 10 minutter
- Skær steaken i skiver og hæld olien over