Nemme og festlige forretter

Find nemme forretter til fest og gæster

Det er sæson for nogle af livets store fester. Konfirmationer, bryllupper og sommerfesterne står for døren. Hertil hører festlige og nemme forretter, der er gode at kunne forberede i god tid.

Foto: Bjørn Jakobsen, Betina Hastoft, Skovdal.dk og Anders Schønnemann

Nemme forretter til de store fester

De små, festlige forretter kan serveres koldt, og endda forberedes i god tid inden festen. Hvis du laver buffet, kan du spise dem som hapser eller anrette dem som pindemad,

så de er nemme at servere, og du slipper for at tænke på bestik. Skal du have mange gæster, kan du spare masser af tid ved kun at holde dig til kold forretter. 

Forretter med årstidens lækreste råvarer er perfekte til fester og mange gæster. De må gerne være nogenlunde lette at lave, smage skønt så ser de farverige og smukke ud.

Se de 6 lækre og nemme forretter, der kan det hele. De er en fryd for øjet, nemme at lave og smager af sommer.

Lynstegt tun. Få opskriften her

Pindemadder med røget ørred og purløg. Få opskriften her

Laksetatar med sennepsmayo. Få opskriften her

 

Spyd med melon og parmaskinke. Få opskriften her

Sushiruller med rejer og asparges. Få opskriften her