Uhhm … hjemmebagt brød

Hjemmebagt brød med gode råvarer

På en kold efterårsdag er der ikke noget bedre end duften og især smagen af hjemmebagt brød. Det er indbegrebet hygge, og man kan bare næsten ikke vente med at sætte tænderne i et lunt og sprødt stykke brød.

Foto: Columbus Leth, Chris Tonnesen, Lea Kaae Hansen, Skovdal.dk og Anders Schønnemann
Hvem elsker ikke hjemmebagt brød og hjemmebag i det hele taget? I galleriet nedenfor kan du finde opskrifter til både den den salte- og søde tand. Godt brød skal være lavet af gode råvarer og må også gerne være velegnet til mange forskellige lejligheder, såsom til madpakke, tilbehør til aftensmaden eller bare til at spise, som en lækker snack. 
 

Hjemmebagt brød - osse til travle dage

 

Lækkert brød er altid et hit. Men vi har alle dage, hvor tiden er knap, og tingene skal gå lidt tjept. Her får du seks opskrifter på hjemmebagt brød  - nogle er hurtige og lette,  og andre kræver lidt mere tid. Bliv inspirereret af de forskellige og spændende varianter, som f.eks. brød med sunde kerner, brød med chokolade, lækre pitabrød eller måske et rustikt foccaciabrød. 

Groft landbrød med kerner. Få opskriften her
Hjemmelavede pitabrød. Få opskriften her
Fletbrød med chokoladefyld. Få opskriften her

Focacciabrød i bradepande. Få opskriften her

 

Koldthævet spelt- og hvedebrød. Få opskriften her

Brød med æble og hasselnødder. Få opskriften her