MODEUGERNE

Brede skuldre og cool mønstre – se den bedste street style fra modeugen

Modeugen har endnu en gang ramt København, og det er lige så inspirerende at holde øje med tendenserne på gaden som på catwalken. Se den bedste street style fra modeugen her.

Onsdag i modeugen bød på shows fra blandt andet Mark Kenly Domino Tan, Stine Goya og debutanten Helmstedt, der vandt Magasin du Nord Fashion Prize i 2018. Og catwalken skuffede ikke – men det gjorde moden i gadebilledet bestemt heller ikke.

Modsat modeugen i august er der ikke mange spaghettistropper, bare ben og sandaler at spotte på gaden under AW-modeugen. Det danske lunefulde vintervejr sætter dagsordenen, men minusgrader og snevejr er ingen hindring for de stilede gæster til Københavns modeuge.

LÆS OGSÅ: 4 modeuge-events du kan komme med til

Der var naturligvis flotte, lange frakker og trenchcoats, og smukke støvler til skue i gadebilledet, og selv om sort er en foretrukken nuance i vintermånederne, bød modeugens street style på masser af farver. Se de flotteste street style looks nederst i galleriet.

Modebranchen er under forandring

I løbet af de seneste par år er flere brands med en grønnere tilgang til tøjproduktion spiret frem i modebilledet – også på gaden. Blanche og Carcel er to spændende nyere brands, du skal holde øje med, men de ”gamle travere” i branchen følger også trop.

Designers Remix holder den grønne fane højt med deres bæredygtige fokus og under modeugen afholdt de en talk med CEO for Global Fashion Summit Eva Kruse og model og aktivist Arizona Muse.

LÆS OGSÅ: 3 tendenser fra modeugen SS-19, du skal glæde dig til

Den grønne bølge kunne også fornemmes i gadebilledet, hvor grønne brands og vintagefund var mere repræsenterede end nogensinde før.

Se de flotteste street style-looks her i galleriet

De bedste street style looks fra AW-modeugen 2019

LÆS OGSÅ: Se meget mere street style her!