MODEUGERNE

Glade farver og smukke silhuetter – se den bedste street style fra modeugen

Torsdag i modeugen bød på et pakket program og endnu en omgang inspirerende street style fra Københavns gader. Se de bedste street style looks fra modeugen her.

Med shows som Munthe, By Malene Birger, Baum und Pferdgarten og Ganni i kalenderen var torsdag en travl dag under den københavnske modeuge. Men mellem shows var der heldigvis mulighed for at spotte stilede gæster med deres egen personlige måde at gribe vintermoden an på.

LÆS OGSÅ: Se den bedste street style fra modeugens første dag lige her!

Flere brands fra dagens program mestrer print, så der var – ikke overraskende – masser af print at spotte. Derudover var det tydeligt, at friske, glade farver fra hele paletten (heldigvis) ikke kun er forbeholdt sommermånederne. Du kan se de flotteste street style looks nederst i galleriet.

Modebranchen er under forandring

I løbet af de seneste par år er flere brands med en grønnere tilgang til tøjproduktion spiret frem i modebilledet – også på gaden. Blanche og Carcel er to spændende nyere brands, du skal holde øje med, men de ”gamle travere” i branchen følger også trop.

Designers Remix holder den grønne fane højt med deres bæredygtige fokus og under modeugen afholdt de en talk med CEO for Global Fashion Summit Eva Kruse og model og aktivist Arizona Muse.

LÆS OGSÅ: 4 modeuge-events, du kan komme med til

Den grønne bølge kunne også fornemmes i gadebilledet, hvor grønne brands og vintagefund var mere repræsenterede end nogensinde før.

Se de flotteste street style-looks her i galleriet

SE DE BEDSTE STREET STYLE LOOKS FRA AW-MODEUGEN 2019

LÆS OGSÅ: Du kan se meget mere street style lige her!