DIY

Indholdet fortsætter under annoncen

VIS FLERE HER

 

Velkommen til det kreative univers

Er strik, håndarbejde og DIY noget, der får det til at krible i dine kreative fingre? Så er du landet det helt rigtige sted!

I Maker-universet finder du et væld af guides, inspiration og fede projekter til dig, der er begynder eller letøvet indenfor den kreative verden - uanset om du er til strikkepind, sytråd eller stiksav.

Vi har håndplukket alt det nye, finurlige og æstetiske, du skal holde øje med lige nu, og deler masser af kreative tip og idéer til større og mindre projekter. Du bliver guidet gennem hele processen fra moodboard til det endelige produkt, så du kan fylde hjemmet og garderoben med kreationer, der er blevet til i dine hænder! 

Magsinet Maker udkommer seks gange om året, og i det finder du bl.a.: 

  • Masser af strikkeopskrifter
  • Inspiration til din skaberglæde
  • DIY-projekter i forskellige sværhedsgrader
  • Spændende interviews og værkstedsbesøg hos kreative sjæle
  • Materialeskole, så du lærer noget nyt
  • Håndarbejdsprojekter for både begyndere og øvede

SE ALLE VORES NYESTE DIY-ARTIKLER LIGE HER 

Rigtig god læse- og makerlyst.

PS. Del din skaberglæde med os – tag os, og følg med på vores nye IG-profil @magasinet.maker. 

Gå på opdagelse i et udvalg af vores kreative DIY-indhold her:

DIY-perleøreringe: Sådan laver du dine egne trin for trin

Har du set de mange farvestrålende perleøreringe med blomster og frugter, der trender lige nu? Du kan sagtens lave dem selv - fat bare tråd og perler, så er du i gang! FÅ GUIDEN HER.

Sådan bygger du din egen sættekasse af blot én plade

Find din indre handywoman frem, og lav din egen sættekasse til boligen. Alt, du skal bruge, er en krydsfinerplade, lidt værktøj, maling - og selvfølgelig guiden her! FÅ DEN NEMME GUIDE HER.

Strikkeopskrift til nybegynderen: Nem og flot sweater

Dette er sweateren for dig, der er ny i strikkeverdenen! Du skal kun bruge de mest basale teknikker, men du får den fineste hjemmestrikkede sweater. FÅ OPSKRIFTEN HER. 

DIY: Mal flotte stribede rammer

En farvet ramme kan gøre en stor forskel for både billedet i rammen og for selve rummet. Lav selv en farvet ramme med malerrester eller små farveprøver. FÅ GUIDEN LIGE HER.