Køb 24 små fine æsker eller lav dem selv ud af f.eks. æsker, der har været makeup i.
DIY

Inspiration til pakkekalender med stil - 11 idéer

Lav en pakkekalender, der virkelig pynter i stuen. Det er nemlig ikke kun indholdet af en pakkekalender, der betyder noget. En pakkekalender skal stå fremme i 24 dage!

Når du i år skal lave pakkekalender, så gør det med stil. Det er nemlig ikke kun indholdet af en pakkekalender, der betyder noget. En pakkekalender skal stå fremme i 24 dage, så hvorfor ikke lave en, der virkelig pynter i stuen.

Alternative indpakninger

Køb flotte æsker og sæt tal på. Du kan også selv lave æskerne ud af gamle skotøjsæsker eller anden emballage, som du så beklæder med flot papir. Du kan også pakke gaverne ind i avispapir eller flotte papirsposer.

En flot holder til pakkerne

Når du skal hænge pakkerne op, så kan det gøres på mange forskellige måder. Hæng dem f.eks. på en snor med klemmer eller brug et flot tøjstativ med smukke bøjler til at hænge pakkerne på.

Overrask med en pakkekalender

Det er mest almindeligt at give sin mor, sin kæreste eller sine børn en pakkekalender. Men hvad med at overraske din veninde med en pakkekalender? Hun vil helt sikkert blive ekstra glad, hvis pakkekalenderen er flot at have stående fremme.

Pakkekalender med tema

Du kan give pakkekalenderen et tema, som gør den ekstra personlig. Måske er din veninde helt vild med farven grøn, så derfor er alle pakkerne i pakkekalenderen noget grønt. Det gør det faktisk også nemmere at købe gaverne.

Klik dig igennem galleriet nedenfor, hvor du finder 11 idéer til en pakkekalender med stil.

Pakkekalender med stil