Badeværelse

15 badeforhæng til dit badeværelse

Et badeforhæng kan være med til at sætte stemningen og stilen på dit badeværelse. Vi har fundet 15 badeforhæng, som med garanti vil gøre dit badeværelse ekstra personligt.

Det mest private rum i hjemmet er badeværelset, men det betyder ikke, at du ikke kan gøre det hyggeligt og indbydende.

Den rette stil og stemning på badeværelset kan give den rette wellness-følelse, især hvis du vælger et badeforhæng der understreger stilen. 

Vælg det rigtige badeforhæng

Et badeforhæng eller bruseforhæng kan være med til at sætte rammen for stilen på badeværelset, og du kan også vælge at skifte badeforhæng efter eksempelvis årstiden. På den måde kan du hurtigt give dit badeværelse en makeover.

Nedenfor har vi samlet 15 smukke badeforhæng, der på forskellig vis bidrager til et personligt badeværelse. Lad dig inspirere af det nordiske, det minimalistiske eller måske et mere farverigt badeforhæng alt afhængig af, hvilken stemning du vil have på badeværelset.

Hvis du har et klassisk badeværelse, kan du nemt pifte det op med et farvet indslag. Dette badeforhæng fra HAY koster 249 kroner.

Du kan sagtens forene et minimalistisk badeværelse med et mønstret forhæng. Dette badeforhæng med terazzomønster i grå og beige er fra H&M og koster 149 kroner.

Et gråt badeforhæng er især smukt på et klassisk indrettet badeværelse. Dette er fra Ellos og koster 199 kroner.

Et sort badeforhæng behøver slet ikke være kedeligt. Det hvide sildebensmønster på dette sorte badeforhæng fra Oyoy er en rigtig flot detalje. Badeforhænget koster 399 kroner.

Det er nemt at vælge et hvidt badeforhæng, men vælger du et med et diskret mønster kommer det til at skille sig ud på dit badeværelse. Dette badeforhæng er fra Aimjerry og koster 130 kroner.

Få naturfølelsen frem på badeværelset med dette bruseforhæng fra Compliments, der koster 499 kroner.

Et badeforhæng i grøn er ekstra flot sammen med en badeforhængsstang i messing. Badeforhænget er fra Jotex og koster 179 kroner.

Dette stribede badeforhæng fra Ferm Living ligner nærmest et gardin. Badeforhænget koster 649 kroner.

Giv dit badeværelse et grafisk udtryk med et eksempelvis et bruseforhæng med runde cirkler. Badeforhænget er fra Mette Ditmer og koster 400 kroner.

Et badeforhæng må gerne sætte stemningen på badeværelset. Dette er fra Zone og koster 199 kroner.

Det her badeforhæng fra Marimekko vil helt sikkert give dit badeværelse noget karakter. Badeforhænget koster 395 kroner.

Badeforhænget fra Oyoy har den fineste grafiske Det koster 399 kroner.

Du går aldrig galt med farven blå. Dette badeforhæng fra Ferm Living koster 649 kroner.

Er du lidt mere modig, kan du kaste dig ud i dette badeforhæng fra Ikea. Det koster 79 kroner.

Går du efter det minimalistiske udtryk, så er et gennemsigtigt badeforhæng en god idé. Dette fra Cph Living koster 319 kr.