Badeværelse

25 stilfulde møbler til dit badeværelse

Med det rigtige badeværelsesmøbel kan du få lige præcis det look, du ønsker i dit badeværelse. Vi har samlet 25 badeværelsesmøbler, du kan blive inspireret af.

Du bruger mange timer på badeværelset i løbet af et helt liv. Derfor er det også vigtigt, at det er et hyggeligt og personligt rum, du har lyst til at opholde sig i.

Der er rigtig mange måder, du kan sætte dit personlige præg på dit badeværelse på. Du kan for eksempel hænge et gammelt spejl over vasken, vælge nogle farverige håndklæder eller vise din smykkesamling frem på bordet.

Men et gennemført badeværelse kræver også de rigtige elementer. Et stilfuldt badeværelsesmøbel, en dertilhørende vask og et toilet, der ser pænt ud. 

Badeværelsesmøbler - Hvad skal du vælge?

Med badeværelsesmøblet kan du for alvor slå din stil fast. Der findes utallige badeværelsesmøbler, du kan vælge imellem, i forskellige stilarter og prisklasser.

LÆS OGSÅ: Flere badeværelsesmøbler? Se 25 inspirerende badeværelser 

Selv hvis du går efter det klassiske hvide look, er der mange ting at tage stiling til. Skal skufferne være med eller uden greb? Skal det være fyldningslåger eller helt ren overflade? Skal vasken være i eller oven på møblet?

Det første, du skal overveje, er dit behov for opbevaring. Gemmer du både håndklæder, toiletsager og rengøringsmidler på badeværelset, skal du gå efter et møbel, der har opbevaring. Mangler du mere plads, kan du eventuelt supplere med et par kurve eller nogle hylder.

Det andet, du skal tænke på, er, hvilken stil du foretrækker. For der er mange andre muligheder end det klassiske hvide badeværelse. Er du lidt mere vovet, kan et sort badeværelsesmøbel for eksempel være det helt rigtige valg.

LÆS OGSÅ: 7 ting du skal vide, inden renoverer badeværelse

Du kan også gå efter det naturlige udtryk med et badeværelsesmøbel i træ. Træmaterialer er med til at give varme i rummet, der typisk er omgivet af 'kolde' fliser. Vil du ikke gå all in på et træmøbel, kan det også være en mulighed at investere i et hvidt badeværelsesmøbel med en træbordplade. Så får du en fin kombination af begge dele.

Budget

Du kan finde badeværelsesmøbler i alle prisklasser. Skal du have møblet speciallavet, måske hos et snedkerfirma, ryger prisen selvfølgelig op. Ellers findes der mange køkkenleverandører, som også tilbyder badeværelsesmøbler såsom HTH, Designa og JKE Design.

Går du efter et budgetvenligt badeværelse, kan IKEA være et rigtig godt bud. Her fås badeværelsesmøblerne nærmest ikke billigere, men du har stadig mulighed for at finde netop din stil, når det kommer til farve og design.

28 stilfulde badeværelsesmøbler:

Gyldne farver


Vil du give det badeværelse et varmt udtryk, kan du som her anvende gyldne nuancer på møbler og vægge.

Selvforkælelse

Bring sen følelse af spa indenfor, og udsmyk dit badeværelse med rå sten, velduftende produkter og naturmaterialer.

Fortidens klinker

Fliser i mønstre, sarte farver og klassiske amaturer skaber et elegant udtryk på dit badeværelse. Her er fliserne fra Victoria og vask fra Aquadomo i Hellerup.
Foto: Peter Kragballe 

Lædergreb

Sæt dit eget præg på dine hvide badeværelsesmøbler ved at sætte et par lædergreb på lågerne. På bordet står duftpinde, en trææske fra Hay, et vippespejl fra Ikea og en keramikkrukke købt hos en genbrugsbutik.
Foto: Julie Vöge Hansen

Træmøbler 

Du behøver ikke den store renovering for at få et smukt badeværelse. Få et nyt udtryk med et nyt baderumsmøbel, et spejl, en væglampe og lidt maling. 
Badmøblet i eg og spejlet er begge fra SkabRum. Se resten af hjemmet lige her! Foto: Jens Barslund 

Budgetvenligt
 

Et simpelt og enkelt udtryk behøver ikke at koste alverden. Armaturet er fra Hansgrohe og skab og vask er fra Ikea.
Foto: Dianna Nilsson 

Mørkt træ 

Vælg et mørkt badeværelsesmøbel som kontrast til de hvide omgivelser. Møblet er lavet af Dansk Køkkenhåndværk. 
Foto: Tina Borgsmidt 

Teaktræ

Vær original! Lav et badeværelsesmøbel ud af en gammel skænk i teaktræ. Den gamle skænk står i fin kontrast til de sorte, kvadratiske fliser.
Foto: Mette Wotkjær 

Brede greb

Vil du helst have greb på dit badeværelsesmøbel, kan disse aflange greb i rustfrit stål være et godt bud! De passer godt sammen med det mørke træmøbel. 
Foto: Mette Wotkjær 

Skuffelameller 

På det her badeværelse pryder Uno Forms karakteristiske skuffelameller i gyldent træ, som skaber varme i det moderne rum. 
Foto: Ditte Capion 

Hvidt og klassisk 

Går du efter det klassiske udseende, så kombiner dit hvide badeværelsesmøbel med sort-hvide fliser og et antikt spejl. Lysekronen er et arvestykke, badmøblet er fra Multiform, og krukken med låg er fra Thailand.
Foto: Lene Samsøe 

Natursten 

En anderledes måde at tænke badeværelsesmøbel på. Få et råt udtryk med to stenhylder, der svæver, og med håndvask direkte på bordpladen. Så har du også plads til håndklæder og nips nedenunder.
Foto: Jimmy Lind

20'er-stemning  

Få ægte 20'er-stemning på badeværelset med klassiske elementer - her fra Aquadomo. Tilbehøret er fra Tine K.
Foto: Dianna Nilsson 

Marmor 

Marmor og messing forenet på smukkeste vis. Badeværelset er indrettet med armatur i messing fra Vola, bordpladen er i Carrara-mamor, og på gulvet ligger sorte keramiske fliser fra Mosa Tiles.
Foto: Iben & Niels Ahlbjerg 

Hotelstil 

Går du efter det ekslusive hotel-look, så brug varme metaller. I det her badeværelse finder du en gylden mosaikvæg fra Bad & Fliser, underskabene er af sortmalet træ fra HTH, armaturet fra Grohe og vasken er fra Ikea. Foto: Claudi & Capion 

Rustikt 

Det her badeværelsesmøbel er lavet ud af overskydende træ. På den måde skaber det et rustikt og anderledes look på badeværelset.
Foto: Fillipa Tredal 

Naturlige materialer 

Det her badeværelse udstråler i den grad wellness. Badeværelsesmøblet og fliserne er holdt i naturlige materialer, og de grønne planter understøtter atmosfæren. 
Foto: Søren Larsen 

Lang vask 

Det er nok ikke alle, der har plads til så stor en vask på badeværelset. Men man kan have lov til at drømme! Den lange vask bidrager til et mere stramt udtryk,end hvis man havde flere små.
Den lange vask er speciallavet af Frederic Raphel fra Inox.fr. Træpladerne gør vasken mere rustik. 
Foto: Birgitta Wolfgang  

To vaske 

Har du pladsen, kan to vaske være en genial løsning. Her er begge placeret over badmøblet, hvilket gør, at de kvadratiske vaske er med til at give indretningen et grafisk udtryk.
Foto: Niels Ahlbjerg 

Snedkermøbel 

Få badeværelset til at virke større ved at lade spejlet fylde den ene væg. Badeværelsesmøblet er fra Garde Hvalsøe og er i sæbebehandlet eg. 
Foto: Pernille Kaarlund

Hvidt i hvidt 

Det er noget over et helt hvidt badeværelse. Du kan gør det hvide rum lidt varmere med forskellige messingdetaljer. Badeværelsesmøblet er fra Culina,
og bordpladen med vask er af Corian. Armaturene og tilbehøret i messing er fra Vola. Foto: Tim Wahlfried

Det sorte look 

Få et eksklusivt look på badeværelset ved at vælge sort. Kommoden er blevet malet sort efterfølgende. Håndtagene, der også er sat på senere,
er fra Rue Verte. Lampen er fra Ellos. Foto: Lasse Wind

Det grå look 

Badeværelset her har for nylig fået en opgradering med grå maling og glasdøre til brusebadet. De lysegrå hammanhåndklæder er fra Tyrkiet og trædåserne fra Ikea.
Foto: Birgitta Wolfgang

Møbel på væggen 

Ved at lade badeværelsesmøblet hænge på væggen, får badeværelses et rummeligt udtryk. Håndvaskene er fra Alape, og armaturerne er fra Dornbracht.
Foto: Iben og Niels Ahlbjerg 

Etnisk 

Få det etniske look ved at omgive dit badeværelsesmøbel med orientalske accessories og farverige håndklæder. 
Foto: Birgitta Wolfgang 

Betonvask 

Vasken behøver ikke at være placeret PÅ badeværelsesmøblet. Her er betonvasken for eksempel placeret ved siden af et sort badmøbel. Den rå betonvask bliver blødt op af forskellige elementer af træ. 
Foto: Jens Barslund 

Rå vask 

Det er også en mulighed at lave en løsning, hvor betonvask også fungerer som badeværelsesmøbel. 
Foto: Hanna Björkstedt

Opbevaring 

Har du allerede en frithængende vask? Et par hylder ved siden af vasken kan fungere som badeværelsesmøbel, så du får plads til både håndklæder og tandbørster. 
Foto: Normann & Lindhardt