Entré

9 stumtjenere, der vil pynte i din entré

Erstat dine store entrémøbler med moderne stumtjenere, som du du nemt kan flytte rundt på. Det skaber et mere luftigt udtryk.

Stumtjenere har længe været ude i kulden, men nu er det igen blevet hot at bringe de mangearmede stativer inden døre og lade dem tage dit overtøj.

Du kan derfor med fordel skifte dine tunge entrémøbler ud med fritstående entrémøbler som for eksempel stumtjenere og moderne stativer, som skaber et lettere og mere luftigt udtryk i entréen, som ellers hurtigt kan komme til at virke trang.

Nemt at flytte rundt med stumtjenere

Med fritstående entrémøbler som stumtjenere og stativer kan du nemt og hurtigt flytte rundt i din entré, hvis du trænger til forandring.

Du slipper også for at lave huller i væggene, hvis du vælger fritstående stumtjenere og stativer, og så skal du heller ikke lappe huller igen, hvis du beslutter dig for at flytte rundt.

SE OGSÅ: 9 kreative entrémøbler!

Historien om stumtjeneren

Stumtjeneren var en vigtig del af de victorianske hjem i slutningen af 1800-tallet, hvor hjemmene skulle imponere de besøgende.

De besøgende blev som det første altid ledt i hallen, hvor velkomsten skulle foregå. Det gjaldt derfor om at skabe en imponerende hall, og her spillede stumtjenere en stor rolle.

9 stumtjenere til din entré

Vi har fundet 9 stumtjenere og moderne stativer, som du kan lade dig inspirere af, hvis du har lyst til at skifte dine nuværende entrémøbler ud med stumtjenere i moderne forstand.

SE OGSÅ: 10 tips til entréopbevaring, du ikke kan undvære!

Se 9 stumtjenere, der vil pynte i din entré:

Stumtjenere

Læs mere om: