Entré

Entré med nordisk design

Giv din entré en makeover med nordisk design. Her får du tips til indretning af din entré med nordisk interiør fra nutidens designere.

Entréen er det rum, der sætter rammen for resten af dit hjem. Det er her, du byder dine gæster velkommen, og det sted, du præsenterer stilen og stemningen i din bolig. Med andre ord er det her,
dine gæster får et indblik i din personlige boligindretning.

Se også: Indret din entré med disse knager

Der er masser af bud på indretning af entréen at hente blandt nordiske designere, som i de senere år er vundet frem på den internationale designscene. Og har du en forkærlighed til 50'ernes boligindretning, kan du for alvor gå på jagt i nordisk design, der for tiden emmer af historik, kvalitet og naturmaterialer.

Nyt i entréen: Luksus vs. budget.

Det er nemlig arven fra 40'erne og 50'erne, der afspejler sig i moderne, nordisk design og reflekteres i såvel møbler som tekstiler og belysning. Vil du følge boligtrenden til efteråret, skal du krydre 50'ernes retrostil med funktionelle hverdagsting, geometriske figurer, nordisk natur og sætte dit eget personlige præg på hjemmet gennem kunst og boligtilbehør, når du kaster dig i krig med din boligindretning.

Find inspiration til din entré her: 20 entréer.
 

Vil du følge nordisk design 2013, skal du gå efter:

• Materialer i kobber, messing, kork og papir.
• Møbler i træ med lang holdbarhed.
• En stilren og minimalistisk indretning.
• Lamper, der giver lys, men som samtidig tilføjer stil til hjemmet.
• Tapeter, accessories og tekstiler i kølige, grålige nuancer, men gerne kombineret med en dominerende frisk farve.

Læs også: Trend: Få kobber ind i hverdagen.

Vi har samlet en række bud på, hvordan du kan gøre brug af nordisk design, når du skal indrette entréen. Lad dig inspirere i galleriet herunder:

Entré med nordisk design