Entré

Pimp din trappe i entréen

En gammel trappe kan nemt opgraderes og give et helt nyt look i entréen. Få tips til at pimpe din trappe her!

Små boligprojekter kan skabe ny stemning i hjemmet, og ved at sætte dit eget præg på indretning og interiør i din bolig, får dit hjem hurtigt et lækkert særpræg. Oftest skal der kun simple forandringer til for at skabe en ny, forfriskende stemning.

Læs også: Indret din entré med nordisk design

Drømmer du om at sætte ekstra fokus på din entré, kan du pimpe trappen nemt og hurtigt. Har du svært ved at beslutte dig for kunst eller dekoration i entréen, kan en dekorativ trappe sagtens bære det kunstneriske udtryk selv.

Her får du tips til, hvordan du kan gøre din trappe udtryksfuld og dekorativ.

 

En trappe i farver

En hvid trappe med sorte trin gør din trappe æstetisk smuk samtidig med, at kontrasten giver ekstra opmærksomhed til trappen. Du kan også eksperimentere med farver eller male "ryggen" af trinene med for eksempel tavlekridt.
 

En trappe med statements

Brug stickers eller din egen håndskrift til at dekorere din trappe med statements. Citater fra en god bog, en tale du har fået eller livsbekræftende ordsprog kan skabe et helt nyt liv omkring trappen.

Læs også: Nyt i entréen: Luksus vs. budget
 

Brug trappen som reol

Det er oplagt at bruge pladsen på trappen til opbevaring. Lad trappen tjene som bogreol, så gode bøger og smukke coffee table books får plads på trinene. Du kan også udstille vaser, skåle eller lysestager på trappen.
 

Trappetrin med kant

Fremhæv kanten på trappetrinene med en farve eller giv trinene ekstra kant ved at belægge dem eksempelvis groft stof. Du kan også lade et lækkert stykke stof tjene som en løber ned ad trappen, så trappen bliver ekstra behagelig at gå på, og så både entréen nedenunder og rummet ovenpå bliver forenet.

Læs også: Indret med kunstneriske lamper

Læs mere om: