Entré

Skoopbevaring: 10 smarte IKEA-hacks

Har du svært ved at få plads til alle dine sko? Gør din skoopbevaring smartere med disse 10 IKEA-hacks.

Er du ikke en af dem, der kan nøjes med et par gummistøvler, sneakers og sandaler, men har du derimod mange forskellige sko – og gerne flere af hver slags, så har du med sikkerhed også udfordringer med skoopbevaringen.  

Det er et evigt problem, som rigtig mange kender til, for sko er bare ikke altid særlig kønne at kigge på, og de kan let gå hen og se klodsede ud i en ellers gennemført boligindretning.  

Smart skoopbevaring

Her er det heldigt, at vi kan hente hjælp i IKEAs efterhånden mange kollektioner. For hvis der er noget IKEA er gode til, er det at lave løsninger til vores uendelige udfordringer med skoopbevaring. 

Mangler du flere idéer til din skoopbevaring, så se disse 25 løsninger! 

Det bedste er, at du kan 'hacke' IKEA-møblerne, så de enten får et nyt udtryk eller måske en helt ny funktion. Det kan fx være svævehylder, som kan bruger til sko.

Vi har samlet de 10 bedste IKEA hacks til dig, som indbefatter alt fra kommoder og skuffer til bøjlestænger og opslagstavler til døren. 

Noget for enhver 

Her er der både løsninger til dig, hvor pladsen i hjemmet er sparsom, og hvor skoene derfor ikke skal tage for meget af pladsen.

Eller til dig, der har rigeligt med plads, men som mangler en måde at få opbevaret dine sko på en praktisk og samtidig elegant måde.   

Og så er der også inspiration til dig, der blot mangler et supplement til din nuværende skoopbevaring. 

Fælles for de 10 IKEA-hacks vi har fundet, er, at de alle giver dig mulighed for at være kreativ og sætte dit eget præg på din skoopbevaring. 

10 smarte løsninger til din skoopbevaring 

Med reolen LACK kan du opbevare dine sko som var de i en skobutik. 

Brug SKÄDIS-opslagstavlen til skoopbevaring bag på døren. 

Med STÄLL-skoskabet får du opbevaret dine sko på en måde, der fylder minimalt. 

Har du mange sko, kan du sætte flere STÄLL-skoskabe ved siden af hinanden. Her er skoskabene desuden hægtet fast på væggen. 

Adskil dine sko ved hjælp af disse SKUBB-skobokse. Denne løsning kræver dog en del plads, hvis du har mange sko. 

Dette HEMNES-skoskab med fire rum har fået en lille makeover med nye hjemmelavede greb. Det oprindelige skoskab kommer med sorte greb.  

Gem dine sko væk i MACKAPÄR-opbevaringsskabet, der findes i flere modeller. 

Her finder du tre forskellige former for skoopbevaring. Skohylden MACKAPÄR kan du både bruge som opbevaring eller som bænk i entréen. IRJA-gardinstangen kan du hænge dine sko op på, hvis din sko har snørebånd eller høj hæl. NORDRANA-hængeopbevaring er ideel til al slags småopbevaring – også dine sko. 

PAX-serien giver dig mulighed for at customize dit eget skab, så hvorfor ikke også udnytte det til skoopbevaring.

Til denne skoopbevaring under sengen skal du blot bruge en eller anden form for flad plade. Her er der sat hjul på en VEDDINGE-køkkenlåge. 

Se også disse 25 IKEA hacks:

Se også disse 25 IKEA-hacks!