Indretning

Her er husbåden, du altid har drømt om

Køber du en husbåd, behøver du ikke gå ned på rum og stilfuld indretning. Det er den her husbåd det perfekte eksempel på.

Drømmer du om at kunne forene livet i storbyen med villa og vand? 

Nu kan drømmen blive til virkelighed. Luksus-husbåden, der ligger i hjertet af Teglholmen, står til salg, og den kan blive din.

Højt til loftet

Husbåden er bygget nøjagtig som en moderne luksusvilla med alt, hvad der hører til. Den har hele 3 etager og 5 værelser fordelt på 140 m2.

Indeni finder du en stue med højt til loftet og brændeovn til kolde tider. Herfra er der trappe til repos, hvor køkken-alrummet ligger. Fra køkkenet er der direkte udgang til den store solterrasse på 45 m2, der er udstyret med et udendørs køkken.

Husbåden har en længde på 21,3 m og er 7,7 m bred. 

INDRETNING I NIVEAUER
Husbådens rum ligger i forskellige niveauer, hvor pladsen er udnyttet fuldt ud med små finurlige kroge med bogreloer og legehjørner for børn.  

MINIMALISTISK OG RENE LINJER
I husbåden er der lagt sildebensparket over det hele, hvilket giver hjemmet et klassisk og herskabeligt udtryk. Sildebensmønsteret går igen på trapperne.

LYST OG LUFTIGT
Ordet lysindfald får en helt anden betydning i det her hjem. Her går vinduerne fra gulv til loft, så udsigten er helt optimal, og dagslyset strømmer ind i husbåden.

Vægge og lofte er hvide, men træværket rundt om er bevaret i dets oprindelige farve. Sammen med de mørke, karakteristiske møbler skabes der en hyggelig atmosfære indenfor.

UDELIVET 
Husbåden er forsynet med i alt tre udendørs arealer, en terrasse, der går rundt om husbåden, en terrasse på toppen af husbåden med udendørskøkken samt en hyggelig altan med plads til grill og spisning. Alle tre med udsigt over Teglholmen.

Husbåden er solgt igennem ejendomsmægler Adam Schnack. Klik her for at læse mere om husbåden.