Hjemmekontor

Indholdet fortsætter under annoncen

Sådan indretter du et hjemmekontor

Mangler du inspiration til indretningen af kontor? Så finder du her masser af inspiration! Vi har samlet gode tips og tricks til indretning af dit kontor, og masser af smukke billeder, så du kan få dig en drøm af et hjemmekontor.

Indretningsinspiration til dit kontor

Hvordan indretter man et praktisk og flot hjemmekontor? Det har aldrig været et vigtigere spørgsmål, eftersom flere og flere arbejder hjemmefra, og har skiftende arbejdspladser.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du også har et sted, du kan arbejde godt. Det kræver den hjemme indretning af kontoret, men det kan være svært at finde den rette inspiration til hjemmekontorets indretning.

Så hvordan gør man praktisk smukt? Vi giver dig masser af inspiration og praktiske tricks, så du også kan få et inspirerende kontor.

Hvad skal du have på kontoret?

Før du tænker på hvilket bord du vil have, hvilken farve dine vægge skal have, er det vigtigt at fastslå dit kontors funktioner. Stil dig selv et par spørgsmål, inden du indretter kontor:

  • Hvad bruger du kontoret til? (arbejder du kun i rummet, eller skal det have andre funktioner?)
  • Hvad skal det kunne rumme? (computer, symaskine, bøger…)
  • Hvor meget bordplads skal du bruge? (arbejder du med computer, eller er du kreativ?)
  • Hvor meget opbevaring skal du bruge? (måske du skal have skuffer i bordet eller æsker til krea-ting)

Hvordan skal dit kontor se ud?

Når du har fundet ud af, hvilke funktioner dit kontor skal have for at fungere for netop dig, kan du bevæge dig videre til selve indretningen af kontoret. For nogle er det motiverende med masser af farver, for andre er det forstyrrende.

Er du i tvivl om, hvilke farver og hvilke møbler du skal have på hjemmekontoret? Så kan du kigge på de farver, som du har brugt andre steder i dit hjem. Er der mange farver, kan du tage udgangspunkt i dem som går mest igen.