Hjemmekontor

12 lækre hjemmekontorer - kontorindretning

Det bliver mere og mere normalt at arbejde hjemmefra, så det er vigtigt at have et lækkert hjemmekontor. Find inspiration til at indrette dit hjemmekontor i vores flotte galleri.

Det bliver mere normalt og oftere, at man kan arbejde hjemmefra. Computer, internet og videomøder har gjort, at man stort set kan klare sit arbejde hjemmefra. Ofte kan det dog være svært at komme i arbejdshumør, hvis man først skal rydde spidsebordet eller sidder i sofaen.

Få også inspiration til loungestemning i stuen

Det er derfor vigtigt at få lavet kontorindretning, som giver inspiration og arbejdslyst. Det kan især være en god ide kun at bruge sit hjemmekontor til arbejde og ikke andet, så det ikke bare bliver en del af den anden indretning. På den måde er det også nemmere at adskille arbejde og fritid, hvis du skal arbejde hjemmefra. Det kan nemlig blive stressende, hvis man konstant føler, at man er på arbejde fordi computer og papirer hele tiden ligger foran en på spise- eller sofabordet. Samtidig kan det ødelægge koncentrationen hvis børnenes legetøj ligger over det hele, eller bordet også bliver brugt til ikke arbejdsrelaterede opgaver. Det handler altså om at skabe en stemning af "at gå på arbejde", selvom man bare sætter sig ved et andet bord eller går ind i et andet rum.

Læs også om fransk stil i soveværelset

Derudover kan et hjemmekontor være en god måde at få indrettet fuldstændig som man vil have det. Skal det være farverigt, lyst, minimalistisk eller fyldt med nips? Find inspiration her til hvordan du kan indrette dit hjemmekontor, så der er plads til koncentration, fordybelse og kreativitet. Kontorindretning er vigtigt!

 

Læs mere om: