9 stilfulde skriveborde | Indretning

Hjemmekontor

9 stilfulde skriveborde | Indretning

Skal du have nyt skrivebord? Vi har fundet 9 stilfulde skriveborde til dig og dit hjemmekontor.

Skriveborde er ikke bare skriveborde. Skriveborde skal sige noget om ejeren og udstråle dets ejer. Skriveborde skal have en vis funktionalitet i forhold til dit arbejde, men det må også gerne tage sig godt ud. For et skrivebord er ikke længere forvist til hjemmets mest kedelige rum, men i stedet må det gerne folde sig ud i stuen, gangen eller sågar i køkkenet.

Læs også: Hjemmekontor - få et lækkert kontor!

Skriveborde egner sig nemlig godt til især din stue. Selvom du måske ikke sidder så meget ned og arbejder ved dit skrivebord, er det perfekt som bord til dine lamper, bøger, billeder, planter, blomster og andre pynteting. Overvej at parre dit skrivebord med en flot stol eller skammel med et skind slængt henover og giv dit smukke hjemmekontor en ekstra dimension.

Læs også: Sådan får du et godt hjemmekontor!

Skriveborde kommer i mange forskellige formater og størrelser. Kan du undvære skuffer og andre opbevaringsrum i dit skrivebord, kan du overveje at købe et almindelige spisebord og bruge det som skrivebord. Sæt dit skrivebord sammen med din kreative opslagstavle i stuen eller find en krog under trappen, og indret dit eget lille hjemmekontor.

I nedenstående galleri har vi samlet 10 stilfulde skriveborde til inspiration. Kig med og find din helt egen stil til hjemmekontoret.

Læs også: Rå fotokunst til boligen!

Læs mere om: