Annonce
Køkken

Alrummet - hvor familien samles!

Alrummet er blevet symbol på den moderne families fællesskab. Det er i det kombinerede køkken, stue og arbejdsværelse, at vi tjekker SoMe, lægger vasketøj sammen, laver lektier eller tilbereder aftensmad. Men det er også her, vi taler sammen på tværs af alt.

Et rummeligt køkken-alrum er ofte hele boligens hjerte. Et pulserende, åbent mekka, hvor lektier, madlavning, ulvetime og gæster går op i en højere enhed. Et sted, der danner ramme om familielivet og skaber værdi for både dig, din familie, dine gæster og din bolig – vel at mærke den værdi, der ikke kan købes for penge. For findes der egentlig noget hyggeligere end at samles i et stort køkken-alrum på tværs af generationer i en ellers travl hverdag? Hos home er vi vant til at vise boligen frem fra sin bedste side, men dine erfaringer fra livet i dit eget hjem er noget, vi virkelig værdsætter. Derfor fokuserer vores mæglere på netop dit homeSpot, fordi det ofte er her, at boligens muligheder for alvor bliver tydelige for køberne. Vi har nemlig alle et yndlingssted i hjemmet, og du må meget gerne vise os dit, så vi kan vise det til køberne og fortælle dem, hvorfor det er boligens bedste sted – uanset om det er i køkken-alrummet eller ej.

Nyd hverdagens glæder

 
Der er både plads til en eftermiddagskaffe på tværs af familien og en hyggestund alene med et glas saft lavet på havens bær.
 

Skab hygge i alrummet

 
Når du indretter et alrum, er der brug for steder at kunne trække sig lidt tilbage. Til det er en lænestol placeret i et hjørne en simpel, men god ide.