Annonce
Indretning

Sådan får du nemt tv’et til at passe ind i indretningen

For mange af os er fjernsynet en hæmsko, når boligen skal indrettes – men vi vil nødig undvære de værdsatte streamingstunder. Her får du et par idéer til, hvordan du undgår at lade tv’et diktere din indretning, så du kan skabe præcis det hjem, du ønsker.

Når vi skal indrette vores hjem, så spænder hensynet til fjernsynet ofte ben for projektet, og vi må vælge mellem funktion og design. For selv om vi helst ikke vil se på et grimt tv, så har vi svært ved at undvære tiden foran fjerneren, hvor vi kan hygge os med familien eller koble fra efter en lang arbejdsdag.

Derfor ender vi ofte med at bygge en form for alter til fjernsynet, som mere eller mindre dikterer resten af indretningen. Men i dag findes der så mange alternativer til det klassiske fladskærmsfjernsyn, at du kan indrette uden at tage hensyn til tv’et.

Her får du et par idéer til, hvordan du indretter dit hjem, præcis som du vil, uden at tage hensyn til fjernsynet.  

En smuk billedvæg

De seneste år er det blevet en trend at fylde malerier, plakater og fotografier i rammer og skabe en smuk billedvæg. Det er i sig selv lidt af en udfordring at lave en billedvæg, som er målt rigtigt op og ikke ser rodet ud – men det forstyrrer øjet endnu mere, hvis den bliver brudt af et sort monstrum af et tv.

Det er en af grundene til, at Samsung har skabt The Frame; et tv, der også er smukt at se på, når det ikke er tændt. Når du ikke ser fjernsyn, kan The Frame nemlig vise et kunstværk, du vælger, og på den måde blender det perfekt ind i billedvæggen. Du kan gratis vælge mellem 20 forskellige kunstværker, og opretter du abonnement til Samsungs Art Store, kan du vælge mellem 1600 kunstværker, så du kan finde det helt rigtige match til din billedvæg. 

Kunne du godt tænke dig at skabe en billedvæg i stuen, er første skridt at udvælge billeder og ramme dem ind. Et godt udgangspunkt er at vælge to typer rammer, hvor tykkelse og farve harmonerer. På den måde undgår du et for rodet udtryk. 

Du får et godt overblik over din billedvæg, hvis du lægger alle billederne på gulvet foran væggen i det mønster, du gerne vil have. Husk at lægge The Frame mellem de andre billeder, hvis dit tv skal være en smuk og naturlig del af billedvæggen. Du kan også tegne omridset af billeder og tv på papir og tape dem op på væggen for at se mønsteret an.

The Frame kan også hænges op eller stilles på Samsungs Studio Stand som selvstændigt kunstværk i køkkenet, i soveværelset eller i spisestuen. Du kan få flere forskellige rammer til The Frame. Både rammerne og Studio Stand sælges separat. 

Du finder The Frame her.

En dekorativ rumdeler

I nogle hjem er det en udfordring at få plads til et fjernsyn enten på eller op ad væggen. Og du forbinder måske fritstående fjernsyn med 80’ernes kasser, som ikke ligefrem var smukke bagfra.

Men dit tv kan faktisk sagtens være smukt at have stående midt i rummet, hvis du finder det rette. The Serif fra Samsung er med sin enkle I-form dekorativt både forfra og bagfra og kan både fungere som rumdeler og hylde til små nips. Tv’et er designet af brødrene Ronan og Erwan Bouroullec og kan stå enten på sine egne ben, en lav reol eller et helt tredje sted.

Med et fritstående tv er du ikke låst i indretningen, for det kan stå hvor som helst. På den måde er du fri til at fylde væggene med kunst, møbler, opbevaring eller planter og indrette, som du vil.

Du finder The Serif her.

Det usynlige tv

Vi skandinaver elsker enkel og minimalistisk indretning, og de fleste af os ville ikke have et stort fjernsyn stående, hvis det ikke var for vores forkærlighed til krimiserier og Hollywoodfilm.

Når du skal indrette dit hjem, så start med at overveje dine behov. Du behøver nemlig ikke indrette ud fra den præmis, at der skal være plads til et fjernsyn i rummet. Samsungs The Freestyle er en lille bærbar projektor, som kan placeres, lige der hvor du ønsker, så længe den sættes til strøm. Og det bedste til dig med en lille indretningsarkitekt i maven er, at The Freestyle kan pakkes væk, når du ikke skal se tv, så du undgår at skabe plads til det i indretningen.

Tænk over, hvor du bedst kan lide at se tv. The Freestyle kan tages med i køkkenet, så du kan lave lækker mad, mens du følger med i din yndlingsserie. Ser du ofte tv fra sengen, kan du pege The Freestyle op mod loftet og ligge behageligt til fredagsfilmen. Og er du mest til popcorn og storfilm sammen med vennerne, kan du tage The Freestyle med dig og stille den op hvor som helst.

Du finder The Freestyle her.

Samsung har et TV til alle

Samsung tilbyder et bredt udvalg af fjernsyn, så du kan finde lige præcis det, der passer perfekt til dig og dine behov. Uanset om du leder efter eksklusivt design, de mest avancerede tekniske funktioner eller den bedste måde at opleve livesport på, så kan du finde dit næste TV på samsung.com/dk.

Læs mere om: