Soveværelse

7 trendy sengegavle

En sengegavl vil med garanti pynte i dit soveværelse. Få 7 bud på, der giver dit soveværelse hotelstil og næsten får det til at føles som et home away from home.

Det har længe været moderne at lade sin seng være en madras med fire ben, men nu er senggavlen tilbage.

De trendy sengegavle, sengegærde eller hovedgærde giver dig en ekstra mulighed for at indrette dit soveværelse med personlighed.

En sengegavl giver en følelse af eksklusiv hotelstil hjemme hos dig selv. Og så sidder du rigtig godt op ad dem, når du har lyst til at læse en bog i sengen.

Sengegavl for enhver smag

Nedenfor har vi samlet 7 sengegavle i forskellige stilarter. Der er både den minimalistiske, den overdådige, gør-det-selv-versionen, en polstret og den praktiske med indbygget opbevaring.

Mon ikke du kan finde en sengegavl efter din smag?

Minimalistisk, japansk design er meget moderne, og denne sengegavl rammer lige ned i trenden - der som bonus passer rigtig godt sammen med klassisk dansk design. Sengegavlen er fra Alken.

En stor sengegavl i mørkt træ får dit soveværelse til at se ud som om, det er taget ud af et lækkert hotel. Sengegavlen er fra Dux.

Hvis du er fiks på fingrene, er det nemt at lave en flot sengegavl selv. Denne er hjemmelavet af trælister og plader med trendy fransk flet.

En polstret sengegavl understreger en romantisk og feminin indretning, og som bonus er den rigtig god at sidde op ad. Sengegavlen er fra Coop.

Har du indrettet dit soveværelse med spraglet tapet, kan en sengegavl i et lækkert, afdæmpet stof være med til at binde rummet sammen. Sengegavlen er fra Ikea.

Er du til det monokrome og minimalistiske look, er en sengegavl i sortmalet træ et godt valg. Malingen får træets årer til at stå ekstra tydeligt frem. 

En sengegavl er idéel til dig, der elsker at læse en bog i sengen. Og hvorfor ikke vælge en, der oven i købet også kan bruges som både bogreol og opbevaringsplads? Sengegavlen er fra japanske Muji.