Soveværelse

Indret den perfekte garderobe

Klæd dig af og på i fede omgivelser. Vi guider dig til, hvordan du indretter den perfekte garderobe og holder orden i dine ting med det rette udstyr!

Vi går nok alle sammen og drømmer om den perfekte garderobe og det helt store walk-in-closet, hvor tøj, sko og tasker kan få lov til at pryde de mange skabe og skuffer i al deres eksklusivitet. Desværre er det de færreste af os, der har pladsen og tiden til at gå i gang med den helt store ombygning, og garderoben går dermed hurtigt hen og bliver en overset del af hjemmets indretning. Heldigvis er der mange måder at komme efter det på, og investerer du i gode garderobemøbler, er det muligt at skabe og indrette den perfekte garderobe på selv på meget få kvadratmeter. 

SE ADAM HOLST HOFFBECKS KOMBINEREDE RUMDELER, GARDEROBE OG OPBEVARINGSMØBEL HER!

Den perfekte garderobe 

Den perfekte garderobe indeholder få men vigtige basiselementer, som vil får dit rum til at fremstå både flot og funktionelt. Et velindrettet garderobesystem er vigtigt, hvis du fx har meget tøj og mange sko, da der helst skal være plads til det hele. Bøjlen er muligvis din garderobes bedste ven, så investér i nogle af god kvalitet, så dit tøj ikke bliver ødelagt. Vælger du en garderobeløsning med åbne skabe, ser det pænest ud, hvis dine bøjler matcher. Det behøver dog ikke være dyrt, uanset om du går efter bøjler af træ eller metal. Du kan tilføje masser af personlighed til din garderobe ved at opbevare dine smykker, tørklæder, hatte og sko i fine æsker og kasser. Samtidig undgår du en masse tid med støvekluden, og din garderobe vil fremstå mere stringent.

Læs også: Guide til et rustikt sengebord

Den synlige garderobe

Mange af os vælger at ty til den synlige garderobe. Både fordi det er praktisk, men også fordi tøjet får lov til at stå fremme og inspirere. Det kræver dog sin mand at holde styr på det frithængende tøj, da det hurtigt kan gå hen og se rodet ud. Et godt tip til den synlige garderobe er kun at hænge det tøj op, som du bruger dagligt. Inddel gerne dit tøjstativ i bluser, bukser og kjoler og farver, da det giver bedre overblik. 

FÅ MERE INSPIRATION TIL INDRETNINGEN AF DIT HJEM MED MAD & BOLIG!

Den hjemmelavede garderobe

Har du mod på det, kan du sagtens gå i krig med at bygge din egen garderobe. At bygge sin egen garderobe kan være en stor fordel, da man netop kan designe den efter sine egne behov og ønsker. Der findes mange gør det selv-guides, der fint demonstrerer, hvordan du kan bygge dit garderobesystem med få midler. Hvis gulvpladsen er trang, benytter mange sig af en bøjlestang, som kan hænge fra loftet. På den måde sparer man en masse guldplads. Alt efter hvor kreativ du er, kan du købe en bøjlestang fra din lokale byggehandler samt et par kæder til ophæng. Alternativt kan du lægge vejen forbi skoven og finde en kraftig gren, du kan hænge op med naturreb og dermed skabe din egen, unikke garderobeløsning. 

Inspiration: 10 tips til det personlige soveværelse

I galleriet nedenfor finder du 10 smukke og inspirerende garderobeløsninger:

Indret den perfekte garderobe