Stue

25 nordiske stuer

Er du vild med den nordiske indretning med lyse toner og naturmaterialer? Så tjek vores galleri med 25 stilfulde stuer.

Stuen må siges at være hjemmets hjerte. Det er her, du kobler af og deler oplevelser med venner og familie. Stuen er nok det rum, som de fleste af os har gjort særligt meget ud af. Med en blød sofa, en buket friske blomster i vindueskarmen og en solid lænestol i hjørnet. Det perfekte sted at slå sig ned, når kommer hjem fra en hektisk dag.

Nordiske stuer

Der findes utallige måder, du kan indrette din stue på. Det vigtigste parameter for mange er nok, at det skal afspejle vores personlighed og foretrukne stil. Hvad enten du er til det minimalistiske eller elsker nips. Den nordiske stil har domineret vores stuer i efterhånden mange år, og også udlandet har fået øje på, hvordan vi skandinavere indretter os.

Flere stuer? Her er 10 rustikke spisestuer!

Elementer som naturmaterialer, et guddommeligt lys, det enkle udtryk og måske et par designklassikere må siges at opsummere den nordiske stil ret godt. Det handler om ikke at overgøre det, men at lade de gode materialer og klassiske møbler tale for sig selv. 'Less is more' må siges at være et mantra, som vi er glade for her i Skandinavien.

At indretningen er enkel betyder dog ikke, at der er skruen ned for hyggen. Den har vi jo patent på her i Danmark! Du kan nemt skabe hygge i hjemmet ved at vælge de rigtige materialer og de rigtige accessories. Pynt din sofa med bløde puder i forskellige nuancer og måske et uldtæppe ved siden af. Med et par lysestager og en vase med blomster kan du nemt skabe følelsen af et hjem.

Naturmaterialer

Udover det simple udtryk er den nordiske stil også kendetegnet ved brugen af naturlige materialer såsom træ, læder og skind. Særligt træ spiller en stor rolle, når vi vælger møbler til stuen. Hvad enten vi skal vælge spisebordsstole, sofabord, kommode eller hylder.

Har du en lille stue? Her er 10 super brugbare tips!

Når det kommer til farvevalget, er det også det naturlige, der spiller ind. Her finder du ikke en vild farvepalet, men derimod rolige toner såsom grå, brun, sort og hvid - eventuelet frisket op af nogle pastelfarver eller en enkelt farve.

DANSK DESIGN

En stue fyldt med danske designklassikere såsom Poul Kjærholms PK61-sofabord og Arne Jacobsens 7'er-stol rundt om spisebordet. Alt sammen holdt i naturlige toner.