Stue

Stjæl stilen: Bambus-møbler i stuen

Gør din stue hyggelig og hjemlig på nul komma fem med skønne bambus-møbler.

Intet tilfører din stue personlighed og nærvær som bambus-møbler. Der er bare noget hyggetligt og meget jordnært over looket. Måske minder det dig om dit ungdomsværelse, mormors udestue eller noget helt tredje, men det er i hvert fald en velkendt, tryg følelse.

Falske og praktiske bambus-møbler

Desværre er bambus ikke altid det mest holdbare og pratiske materiale, så rigtig mange bambus-møbler er i virkeligheden lavet af andre materialer, såsom rattan, men med det formål at ligne de traditionelle bambus-møbler. Det gør dem langt mere holdbare, og den stemning de spreder i hjemmet er (næsten) den samme. 

Læs her, hvordan du plejer dine rattan- og bambus-møbler!

Stil havemøblerne ind

Mange rattan- og bambus-møbler bliver solgt som havemøbler, men du kan sagtens købe dem til stuen eller stille dem indenfor, når det bliver koldt. Se for eksempel herunder, hvordan du med en enkelt stol kan give din stue meget mere personlighed.

Skønne bambus-stole

Den klassiske bambus-stole er nok den bedste måde straks at skabe udestue-stemningen i dit hjem, så vi har fundet tre rigtig fine bud lige her:

Find #1 her! // Find #2 her! // Find #3 Her!

Andre møbler i bambus

Men hvis du - ligesom os - ejer rigtig mange stole, så kan du også vælge andre måder at tilføje lidt bambus-lykke til din stue. For eksempel med et fint bord som her...

Brugt eller nyt

Det ægte bambus kan du være heldig at finde på loppemarkeder eller på Den Blå Avis, men hvis du hellere vil have nye møbler end gamle, så han vi fundet tre gode bud på, hvordan du får bambus-looket ind i dit hjem:

Find #1 her! // Find #2 her! // Find #3 her!

Læs mere om: