LIVSSTIL

24 julegaver til hende

Hvad skal hun have i julegave? Det kan være svært at finde den helt rigtige gave, til hende, man holder af. Her får du 24 julegaveidéer til hende.

Julen nærmer sig med hastige skridt og dermed også tankerne om, hvad vi skal ligge under træet til vores kære. Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan give hende du holder af i julegave, kan du kigge med herunder, hvor du finder 24 idéer til julegaver til hende.

Giv hende en smuk vase i julegave

De fleste kvinder vil blive glade for noget smukt og brugbart til hjemmet, som de samtidig vil kunne have glæde af mange år frem. Derfor vil du kunne skabe stor glæde, ved at forære hende en smuk vase i julegave – særligt i et tidløst design som denne fra Royal Copenhagen.

Vase, Royal Copenhagen, 999 kr. Kan købes online HER

Giv hende sko til vinterens fester i julegave

Glæd hende med et par smukke sko, som hun kan danse rundt i til vinterens mange fester. Med et af de mere praktiske par, som dette, vil hun have meget glæde af skoene i mange forskellige anledninger. Du kan finde flere flotte festsko lige her.

Pumps, Notabene, 1.795 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 5 værtindegaver, alle vil blive glade for

Giv hende en pung i julegave

Med en eksklusiv pung, går du aldrig galt i byen. Glæd hende med en model, der har plads til lidt mere end bare det mest nødvendige, om som samtidig har et smukt design. Hvis du overvejer at give hende en taske i julegave, finder du 11 flotte og praktiske tasker lige her.

Pung, Alexander McQueen, 2.664 kr. Kan købes online HER

Giv hende en ring i julegave

Hvis du forærer hende et smykke i julegave, er du sikker på, at hun vil kunne få glæde af den længe efter, at julesneen er smeltet. Denne smukke ring fra Ole Lynggaard Copenhagen vil med sikkerhed blive aftenens favorit. Du kan også finde flere smykker, at give hende i julegave, lige her.

Ring, Ole Lynggaard Copenhagen, 23.900 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 24 gaveidéer til din ønskeseddel til jul

Giv hende parfume i julegave

Giv hende en dejlig ny duft, som hun kan starte det nye år op med. Det kan være svært at vælge parfumer til andre, men hvis du tager et kig på, hvad hun ellers har stående på hylden, eller hvis du kender lidt til hendes smag, burde du kunne finde frem til en duft, der vil glæde hende at modtage i julegave.

Parfume, Coco Mademoiselle, Chanel, 1.090 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Bruger du din parfume rigtigt?

Giv hende en designerstol i julegave

En flot og anderledes stol, der kan forny hendes hjem – det vil hun blive glad for. Giv hende en designerstol i julegave, som skiller sig lidt ud. Du kan finde flere designerstole lige her.

Butterfly stol, Bahne, 2.499 kr. Kan købes online HER

Giv hende wellness i julegave

Et dejlig ophold med forkælelse og afslapning – det er den perfekte julegave til en travl kvinde. Du kan give hende et gavekort til et ophold, men du kan også sammensætte din egen hjemme-spa pakke til hende med lækre produkter – se her, hvordan du gør.

Gavekort til Wellness, fra 350 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Find julegaven til ham

Giv hende en lun strik i julegave

Giv hende en lækker striktrøje i julegave, som hun kan holde sig varm i henover de kolde måneder. Du kan finde flere lune striktrøjer til vinteren lige her.

Strik, Tiger of Sweden, 1.500 kr. Kan købes online HER

Giv hende et tørklæde i julegave

Med et lækkert silketørklæde i julegave vil du glæde hende, du holder af. Du kan finde mange flere silketørklæder lige her, og du kan også få tips til 6 forskellige måder, hvorpå du kan style dit silketørklæde lige her.

Silketørklæde, Hermés, 7.500 kr. Kan købes online HER

Giv hende kunst i julegave

Giv hende noget smukt at hænge på væggen. Kunst er en særlig gave, som ikke forgår. Hvis du ikke er så erfaren i at købe kunst, så kan du her få en guide til, hvordan du griber det an.

Maleri, Troels Andersen, 550 kr. Kan købes online HER

 

Giv hende lingeri i julegave

Lækkert, nyt undertøj kan man ikke få for meget af. Forkæl hende med lidt ekstra luksus inderst inde.

Lingeri, Stella McCartney, 899 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Giv årets bedste julegave til den stilbevidste kvinde

Giv hende en ørering i julegave

Smykker glæder de fleste kvinder, og hvis hende, du skal købe julegave til, er en af dem, så er der her et rigtigt godt bud på en smuk ørering, som hun vil blive meget glad for at modtage. En tendens, der har været i modebilledet i nogle sæsoner nu, er at man skal mikse sine ørering, og ikke matche. Og det betyder også, at mange øreringe kan købes enkeltvis som denne ørering fra Ro Copenhagen. Du kan finde flere smykker, at give hende i julegave lige her.

Ørering, Ro Copenhagen, 6.700 kr. Kan købes online HER

Giv hende vippeserum i julegave

Flotte, lange og fyldige vipper – det er der mange kvinder, der drømmer om. Giv hende en vippeserum, der kan opfylde lige netop det ønske. Du kan læse mere om, hvad vippeserum er og kan lige her, hvor du også kan finde flere forskellige vippeserum, du kan give hende i julegave.

Serum til at få længere vipper, M2 Beauté, 549 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Vil du give en personlig julegave? Se her, hvordan du gør

Giv hende solbriller i julegave

Solen skinner heldigvis ikke kun om sommeren. Giv hende et par lækre solbriller, der kan beskytte hendes øjne mod den skarpe vintersol. Du kan finde mange flere solbriller til hende lige her.

Solbriller, Thierry Lasry, 2.574 kr. Kan købes online HER

Giv hende en lækker læbestift i julegave

Forær hende en eksklusiv læbestift, som hun kan bære til vinterens fester. Udover denne smukke farve fra Yves Saint Laurent, kan du finde flere læbestifter lige her.

Læbestift, Yves Saint Laurent, 290 kr. Kan købes online HER

Giv hende en kjole i julegave

Klæd hende på til vinterens festlige lejligheder med en smuk kjole, der vækker opsigt og er stilsikker. Du kan finde 25 andre kjoler at give hende i julegave lige her.

Kjole, Vetements, 4.029 kr. Kan købes online HER

Giv hende at par handsker i julegave

Giv hende et par lune og lækre handsker, som vil holde hendes hænder varme gennem vinteren. Vælger man et par i god kvalitet, vil de kunne holde mange sæsoner frem. Se flere handsker og halstørklæder her.

Handsker, Mulberry, 2.300 kr. Kan købes online HER

Giv hende en lækker bodylotion i julegave

Pleje til huden er særligt vigtigt i de kolde og tørre måneder. Derfor vil hun sætte stor pris på denne lækre bodylotion fra Aesop. Du kan også finde flere forskellige slags bodylotion efter hudtype, lige her.

Bodylotion, Aesop, 660 kr. Kan købes online HER

Giv hende en kimono i julegave

De sommerlige kimonoer holder også i de kolde måneder, og tager et strejf af sol med sig ind i mørket. Forkæl hende med en silkeblød kimono, som hun kan bruge over bukser, som kjole eller derhjemme når hun lige er kommet ud af badet. Find flere kimonoer her.

Kimono, H&M, 199 kr. Kan købes online HER

Giv hende et ur i julegave

Et ur er en helt særlig gave, som vil bringe glæde hos modtageren. Det er ikke længere nødvendigt at have ur på, da de fleste af os altid render rundt med et ur på os i form af vores smartphones, og derfor er uret blevet mere et statement smykke end en funktionsgenstand. Her kan du finde flere ure til hende i julegave.

Ur, Georg Jensen, 8.000 kr. Kan købes online HER

Giv hende et smykkeskrin i julegave

Et smykkeskrin er julegaven til kvinden, der har alt – særligt smykker. Det er en smuk måde at opbevare sine smykker, og så skaber det samtidig overblik over, hvad hun har, så hun får husket at bruge det hele ind i mellem.

Smykkeskrin, H&M, 199 kr. Kan købes online HER

Giv hende eksklusiv læbepomade i julegave

Tørre læber er ikke til at holde ud. Giv hende en eksklusiv læbepomade, som hendes læber vil elske. Du kan finde flere lækre læbepomader lige her, som vil eliminere vintertørre læber.

Læbepomade, Tromborg, 280 kr. Kan købes online HER

Giv hende en skulptur i julegave

Giv hende en helt særlig skulptur, der tilhører hendes stjernetegn. Denne er Vægten, men du kan naturligvis finde de andre stjernetegn her.

Stjernetegn-skulptur, Vægten, Royal Copenhagen, 1.099 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Oplev årets bedste julemarkeder