INTERVIEWS

13 spørgsmål til Maria Lucia

Maria Lucia er Danmarks ukronede musicaldronning. Men vidste du, at hun faktisk er ret lydfølsom? At hun er god til at holde på hemmeligheder? Eller at hun godt ville bytte liv med en amerikansk talkshowlegende? Kom lidt tættere på Maria Lucia her og oplev hende som model for vinterens smukkeste makeup-look, som du let kan kopiere derhjemme.

Kom tæt på Maria Lucia

Hvad er du mest stolt af?

At have balanceret tabet af min far i en alt for ung alder, kæmpe med angst og depression pga. det, fortsætte med at arbejde professionelt, men ved siden af også arbejde med mig selv og prøve at bekæmpe de symptomer, som kom ud af det chok. Jeg er blevet et klogere og stærkere menneske i forsøget på at genskabe en mere helstøbt mig, som kan rumme kærligheden og alt det, livet indeholder, på godt og ondt. Det er en proces, som jeg aldrig tror stopper. Vi mennesker kan altid udvikle os, lære af livet og hinanden.

Hvem har du senest skrevet en sms til?

Min kæreste. Vi arbejder pt. i hver vores by, så jeg savner ham hver aften, når jeg går i seng.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaards 10 leveregler

Hvad er den bedste gave, du nogensinde har fået?

Livet! Tak, mor og far!

Mættet farve

Leg med farvede øjenskygger og kom eventuelt lidt highlighter i øjenkrogen, det giver et flot spil i øjnene. Husk at en transparent lipliner holder din læbestift på plads, så den ikke flyder ud i de små fine linjer langs læbekanten.

Hvem ser du op til – og hvorfor?

Jeg er generelt vild med mennesker, som har valgt en livsstil eller en passion og dyrker den helhjertet. Det er vildt inspirerende at følge. Det kan være i forhold til sundhed og velvære, træning, livsstil eller rejse, eller det kan være iværksættere, modeller, aktivister, skuespillere, miljøansvarlige og mange flere. Jeg ser op til mennesker, som ikke dømmer andre i deres valg af levemåde, men lever det liv, de selv gerne vil.

Hvornår har livet gjort mest ondt på dig?

Da jeg mistede min elskede far for snart 10 år siden.

Hvad ville overraske folk at vide om dig?

Måske at jeg er ret lydfølsom, ikke kan lide at blive løftet, og at de forkerte lugte kan ødelægge en hel aften og oplevelse for mig. Fx hvis man sidder ved siden af et menneske i biografen, som har taget alt for meget parfume på. Så et lille tip herfra: Spray din parfume ud i luften, vent et sekund og gå derefter ‘ind i den’. Det får duften til at være en del af dig og ikke det eneste, som andre mennesker bemærker ved dig.

Hvilken app bruger du mest?

Helt klart Instagram. Jeg er en #eldermillennial, som er vild med #some. Ha ha – ung med de unge!

LÆS OGSÅ: Tips til at navigere i den digitale tidsalder 

Kan du holde på en hemmelighed?

Helt klart. Det er ikke min opgave at gøre mig til dommer over, hvordan andre mennesker lever deres liv. Samtidig så har jeg ofte så mange ting i hovedet selv, at hvis jeg får at vide, at ‘det her må du ikke sige til nogen, at jeg har sagt’, så starter en eller anden kemisk proces i min hjerne, som ‘sorterer’ det, jeg ikke har brug for, fra, og jeg har derfor hurtigt glemt det, de fortalte mig. Ha ha, det er win-win.

TIP fra Maria Lucia: Spray din parfume ud i luften, vent et sekund og gå derefter ‘ind i den’. Det får duften til at være en del af dig og ikke det eneste, som andre mennesker bemærker ved dig.

Hvad bruger du flest penge på?

Helt klart mad.

Hvordan bruger du en uventet fridag?

Til at være sammen med familie og venner, se serier eller gå en lang tur.

Oldschool-glam

Et oldschool Marilyn Monroe-look går man aldrig galt i byen med – hverken til hverdag eller fest. De røde læber og en flot eyeliner kommer til at herske hele efteråret. Brug en transparent eller hvid eyeliner i den nederste våde kant i øjet, det åbner flot op.

Hvad har du altid i din taske?

Læbepomade, nøgler, mobil, dankort, kørekort, snacks af en eller anden art – gulerødder, selleristænger, proteinbar – fnuller, tyggegummi og næsespray.

Hvad har du altid i dit køleskab?

Kål, havremælk eller rismælk, bananer, skyr, ingefær, citroner, Miracle Whip Balance og øl.

De nye smokey-eyes

Smokey-eyes er og bliver en klassiker til et godt aftenlook. Hvis du ønsker et mindre ‘hårdt’ look, så lav din smokey-eyes med brun, grøn eller lilla nuancer. Hold læberne neutrale til looket.

Hvem ville du gerne bytte liv med – bare en enkelt dag?

Egentlig ikke nogen, men når du nu spørger på den måde, kunne det være sjovt at prøve at bytte med Ellen Degeneres. Hun er skis’me skøn!

Vinrød

Årstiden er perfekt til de dybe røde toner i din makeup. Markér negle og læber. Fremhæv desuden dine kindben med contouring. Du kommer langt med en god bronzer.

LÆS OGSÅ: Vinterens hotteste neglelaksfarver 

BLÅ BOG: Maria Lucia

  • Maria Lucia Heiberg Rosenberg er født 9. februar i 1984.
  • Blev landskendt, da hun vandt fjerde sæson af ‘Popstars’ i 2003.
  • Hun er en af Danmarks største musicalstjerner og har spillet hovedroller i klassikere som ‘Skønheden og udyret’, ‘West Side Story’, ‘Chess’ og ‘Chicago’.
  • I 2011 vandt hun en Reumert for rollen som Elphaba i musicalen ‘Wicked’.
  • Hun lægger stemme til Elsa i den danske udgave af filmhittet ‘Frost’, hvor hun synger sangen ‘Lad det ske’ (‘Let It Go’).
  • Frem til 18. november spiller hun den kvindelige hovedrolle i musicalen ‘Ghost’ på China Teatern i Stockholm.

LÆS OGSÅ: 17 spørgsmål til Sarah Grünewald