INTERVIEWS

Agnes Obel | Jeg blev ramt af tinnitus

Sangerinden Agnes Obel gennemlevede et mareridt, da hun blev ramt af tinnitus.

En forglemmelse under en lydprøve ændrede pludselig alt for den 32-årige sangerinde Agnes Obel.

Sangerinden Jennifer Lopez er vildt forelsket
 

En tændt højtaler udløste nemlig et stort tryk i hendes højre øre, som hun efterfølgende forsøgte at ignorere under en hel koncert i England.

Det skulle hun aldrig have gjort, for hun kæmpede efter følgende med den høje hyletone i fem uger og frygtede i denne periode for sin karriere.

"Jeg var vildt ulykkelig, for jeg troede ikke, at jeg skal lave musik mere. Jeg havde ikke nogen lovning på, at det ville forsvinde, og jeg var hele tiden bange for høje lyde, og jeg tror, det var psykologisk forstærkende," siger Agnes Obel i et stort interview med modemagasinet IN.

Læs hvordan du bliver smuk som sangerinden Ida Corr
 

Større værdsættelse

Sangerinden opsøgte et hav af læger og tog en masse medicin, som var uden virkning.

Kuren kom først, da hun tog helt fri, blev blæst godt igennem, og begyndte at dyrke yoga og meditation.

"Jeg blev klar over, hvor heldig jeg havde været, før det opstod, og at jeg ikke havde værdsat det nok. Så jeg tror, det har gjort mig mere taknemmelig,"siger Agnes Obel.

Musikken for altid

I dag er hun aktuel med sit andet soloalbum 'Aventine', og hun er vildt glad for, at hun ikke længere skal undvære sin lidenskab.

"Musikken har altid været der som en velsignelse slash forbandelse. Selv om jeg har prøvet at lave noget andet, er jeg altid endt med at have et musikprojekt i gang," siger Agnes Obel.

Læs hvorfor sangerinden Annette Heick måtte gå til psykolog