INTERVIEWS

Alice Temperley: Hertuginde Catherine er den perfekte moderne kvinde

Designeren Alice Temperley er en stor fan af den britiske hertuginde Catherine.

Den 38-årige, britiske designer Alice Temperleys kreationer er elsket af nogen af de største navne i branchen, og derfor er det heller ikke så underligt, at hun sætter pris på diskretion.

Hertuginde Catherine efterligner i den grad sin afdøde svigermor Lady Diana. Læs hvordan her

I forbindelse med hertuginde Catherines bryllup i 2011 var hun et varmt emne som designer af brudekjolen, men det havde dog ikke hold i sandheden.

I dag har hun da heller ikke lyst til at kommentere på, om hun en dag skal designe søsteren Pippa Middletons brudekjole over for avisen Daily Telegraph.

Det til trods så vil hun gerne gå så langt som til at sige, at hendes højt profilerede kunder er "dejlige piger".

"Hertuginden er en kilde til inspiration. Hun er meget yndefuld, graciøs, og hun er glimrende ambassadør for britisk mode. Hun mikser designertøj med high street - den perfekte moderne kvinde," siger hun til avisen.

Hertuginde Catherine shopper sit tøj selv. Læs mere her

Alice Temperley har ikke kun designet til Hertuginden af Cambridge og hendes søster Pippa Middleton men også til Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Sarah Jessica Parker og Keira Knightley.

Hun fremstiller sine kreationer i en lillebitte staldbygning i Notting Hill-kvarteret i London, hvor hun grundlagde sin virksomhed Temperley London tilbage i 2000.

I dag 13 år senere har hun forvandlet den til en millionforretning med 300 butikker i 37 lande.

Hertuginden af Cambridge er en fast kunde, og hun var iført design fra Alice Temperley så sent som for fjorten dage siden ved gallamiddagen SportsAid.

Det samme gjaldt ved premieren på filmen War Horse sidste år, og selvfølgelig har designeren også kreeret den grønne kjole med bar ryg, som Pippa Middleton bar ved sin søsters bryllupsreception.