INTERVIEWS

Andrea Elisabeth Rudolph - Jeg køber legesygt tøj i H&M

Iværksætteren Andrea Elisabeth Rudolph har lært at være vild med kjoler og shopper gerne til datteren i H&M.

Andrea Elisabeth Rudolph 

Den 37-årige iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph var godt nok klædt i en gulvlang prinsessekjole fra designeren Jesper Høvring, da hun torsdag aften gæstede prisuddelingen Dansk Design Talent. Men Andrea Rudolph har altså ikke altid været en kjole-pige, lyder det fra hende selv.

"Det er en rigtig prinsessekjole. Samtidig er den lidt rå med print på, synes jeg. Jeg har nu ikke altid været en kjole-pige, men det er jeg blevet, efter jeg lavede et vist tv-program," siger Andrea Rudolph.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du skøn som Andrea Elisabeth Rudolph

Foretrækker klassisk design

Den tidligere tv-vært har er længst nået ind i danskernes bevidsthed som en meget bevidst forbruger. Ikke mindst på grund af skabelsen af hendes svanemærkede cremeserie Rudolph Care.

"Godt design er for mig mange ting. Når det gælder tøj, skal det være noget, som passer til kroppen, og som holder i længden. Det skal være håndværksmæssigt i orden og have noget klassisk over sig," siger Andrea Elisabeth Rudolph.

Samtidig fortæller hun, at hun har en meget bred smag og sagtens kan gå på opdagelse efter legesygt design og børnetøj til sin datter Isolde i H&M. Især deres bæredygtige Conscious Collection er hun glad for.

Vinderen som favorit

Iværksætteren havde designeren Anne Sofie Madsen som sin favorit-nominerede til prisen som årets designtalent, fordi hun finder hendes påfund meget humoristiske. Det var da også netop Anne Sofie Madsen, som løb af med prisen til en værdi af 500.000 kroner, der blev uddelt af kronprinsesse Mary.

LÆS OGSÅ: Andrea Elisabeth Rudolph - passion for skønhed