INTERVIEWS

Bliv smuk som Ida Corr

”X Factor”-dommer Ida Corr afslører hemmeligheden bag sit skønne udseende

Hver fredag sidder hun i smørhullet mellem Thomas Blachman og Anne Linnet i DRs underholdnings-flagskib, " X Factor". Og på trods af megen spænding, nervøsitet og ikke mindst diskussioner i dommerpanelet, ser Ida Corr altid ultra-lækker ud.

Men hvordan bærer hun sig ad? Det afslører den 35-årige sangerinde nu overfor IN.dk.

"Jeg har meget tør hud, så jeg sørger for at fugte min hud med olie og fugtcreme fra Dermalogica, som er det skønhedsmærke, jeg sværger til. Det er vigtigt for mig, at jeg har fugtet, men ikke fedtet hud. Fra Dermalogica bruger jeg også en ansigts-scrub og en booster, som jeg er meget glad for," fortæller Ida Corr.

Lige i øjeblikket har sangerinden meget travlt med "X Factor", og når derfor ikke at sove så meget, som hun gerne vil.

"Jeg får for lidt søvn lige nu, smiler Ida, og uddyber. Søvn og vand er det bedste skønhedstip, jeg kan give. Nej, det er også vigtigt, at man smiler. Det lyder måske kliché, men det skal komme indefra, synes jeg. Og hvis man har smilerynker, vidner det jo blot om mange smil igennem tiden," siger den smukke sangerinde.

"Tonight I'm Your DJ"-sangerindens smækre, mørke glød og sangtalent har hun fra sin far, der er gambiansk musiker. Han blev skilt fra sangerindens danske mor, da Ida blot var ti måneder gammel. "X Factor"-dommeren voksede op i Århus, og allerede som 16-årig optrådte hun på Skanderborg Festival foran 18.000 mennesker som opvarmning for "The Sandmen". Siden sang Ida Corr blandt andet kor for Sanne Salomonsen, inden hun i 2007 fik sit helt store gennembrud med nummeret "Let Me Think About It", som hun storhittede med på verdensplan.
Siden da har Corr da også vist sig som en vaskeægte popprinsesse med hits som "Sjus" med Kato, Camille Jones og Johnson.

Lige for tiden gælder det altså "X Factor", og hvor Ida Corr kæmper for sine to tilbageværende deltagere; Chresten og Stephanie.