INTERVIEWS

Brev fra chefredaktøren: 'Slå håret ud... Hele natten'

Martsnummeret lander i butikkerne i morgen. Læs hvad INs chefredaktør Trine Nygaard ser frem til at benytte foråret til. Og få fingrene i magasinet allerede nu - Det er faktisk kun et enkelt klik væk

Jeg kan godt lide denne tid på året. Det er nu, vi for alvor mærker, at vi er på vej mod lysere tider. Dagene tiltager mærkbart, og de mørke timer bliver færre og færre. Der er håb.

I moden er det også tid til nyt. Og som oftest også lyst. Der er nemlig ikke meget sort at finde i forårets mode, hvis vi skeler til de internationale modehuse. Og det gør vi i dette nummer af IN.

Vi kigger også lidt på, hvad en stærk kvinde egentlig er. Selv vil jeg sige, at jeg er ret stærk. Men hvad betyder det egentlig? Og forstår du det samme ved at være stærk, som jeg gør? Skuespiller Lene Maria Christensen giver sit bud på, hvad det vil sige, og så kan du jo se, om du er enig. For mig betyder det at være en stærk kvinde blandt andet, at jeg hviler i mig selv. At jeg altid ved, hvorfor jeg gør ting, fordi jeg tjekker af med mine værdier og derudfra vurderer, om det er godt eller skidt for mig. Jeg har deciderede indre samtaler omkring, hvem jeg er, og hvad jeg står for. Det virker for mig og gør mig stærk.

Lene Maria taler også lidt om at ryge en joint og knalde hele natten, da hun skal beskrive en af de karakterer, hun har spillet. Vi andre kunne måske overveje at gøre det, om ikke andet så i overført betydning. Jeg skal i hvert fald bruge lidt mere tid på den slags i år, har jeg besluttet. Altså slå håret ud og danse hele natten - endnu mere end jeg plejer. Det bliver godt. Og hvilken bedre tid til det end foråret, som er på vej.

Nyd det!
Rigtig god fornøjelse med månedens IN!

Trine Nygaard, chefredaktør

Bladet lander i butikkerne i morgen, torsdag d. 20. februar, men du kan allerede nu købe det og læse det direkte fra din iPad - klik på billedet, eller følg linket HER