Cameron Diaz: Jeg har ikke brugt deodorant i 20 år

INTERVIEWS

Cameron Diaz: Jeg har ikke brugt deodorant i 20 år

Skuespilleren Cameron Diaz mener, at verdenen ville dufte bedre, hvis alle stoppede med at bruge deodorant.

Den 41-årige skuespiller Cameron Diaz slår nu fast, at selv om hun ligner en velduftende kvinde, så har hun ikke brugt deodorant i 20 år.

"Jeg tror ikke på deodoranter. De er virkelig dårlige for dig. Jeg har ikke brugt dem i 20 år," sagde hun ved premieren på sin nye film The Other Woman til E!online.

Cameron Diaz mener ikke, at kvinder giver hinanden lov til at ældes med ynde. Læs mere her

Ifølge hendes opfattelse så er det faktisk deodoranten, der får folk til at lugte og ikke fugten under armhulen, og at selv mænd burde droppe at gardere sig mod sved.

"Du stinker, fordi du bruger deodorant. Det holder al lugten inde. Lad det være, og barber bare din armhule, så det ikke holder på lugten," siger Cameron Diaz.

Det er da heller ikke første gang i den seneste tid, at skuespilleren taler frit omkring kropsbehåring. Tidligere på måneden gav hun sit syn på kønsbehåring, efter hun i sin nye bog The Body Book har rådgivet kvinder til at droppe hårfjerningen mellem benene.

"Jeg vil gerne præcisere, hvad jeg har sagt. Jeg er ligeglad med, hvad kvinder gør med den, men vi skal være informerede om, hvordan vores kroppe fungerer," sagde hun som gæst i talkshowet The Graham Norton Show.

Cameron Diaz har lanceret sin første skokollektion. Se den i galleriet her

"Den er der for en grund, og at fjerne den med laser, er at fjerne den for evigt!," slog hun samtidig fast.

Cameron Diaz har skrevet følgende i sin bog i et kapitel med titlen "Fordele ved pubeshår":

"Jeg har hørt, at det er en stor dille blandt nutidens unge kvinder at få foretaget laser for at fjerne hårene i det kvindelige område."

Herefter slår skuespilleren fast, at det bestemt ikke er et fænomen, hun personligt støtter.

"Jeg ved, at du måske tror, at du vil gå i den samme slags sko for evigt og den samme slags jeans for evigt, men det vil du ikke. Tanken om, at kvindelige kønsdele foretrækkes hårløse er et ret nyt fænomen, og alle diller dør ud, folkens," skriver hun.

The Other Woman får dansk biografpremiere den 1. maj.

Læs mere om: