INTERVIEWS

Cameron Diaz: Vi er besatte af ungdom og udseende

Skuespilleren Cameron Diaz mener, at vi generelt arbejder alt for lidt med vores indre i stedet for vores ydre.

Den 41-årige skuespiller Cameron Diaz er bestemt ikke fan af, at man i vores moderne samfund generelt er så optaget af ungdom og udseende.

Michelle Pfeiffer mener, at det er hårdt for psyken at blive ældre i Hollywood. Læs hvorfor her

Hun oplever, at der generelt er et større pres omkring, hvordan vi ser ud i dag - især i USA, hvor hun bor - i stedet for, at vi fokuserer på det indeni, og hvad vi putter i vores krop.

"Jeg ved ikke, om det er fordi, at jeg er mere opmærksom på det nu, men jeg synes, at vores samfund bliver mere og mere besat af ungdom og udseende - især i USA," siger hun ifølge showbizspy.com.

Læs guiden til fire bøger, du skal læse her

Skuespilleren håber nu, at hendes nye sundhedsbog vil forøge andre kvinders selvtillid omkring deres kroppe, og hjælpe dem til at være mere glade for hvordan lige bestemt, de ser ud.

"Vi lever i et forbruger-samfund - vi køber konstant ting, der kan få os til at se og føle os bedre tilpas i stedet for at arbejde med det indeni. Det er ikke noget uden på men indeni," siger Cameron Diaz.

Hun mener også, at kvinder generelt bør stoppe, når det gælder om at sammenligne sig med andre.

"Resultatet vil forhåbentligt stoppe kvinder i at tæske sig selv og hade deres kroppe. Det er så negativt at sammenligne sig med andre. Når du sammenligner dig selv med andre, så siger du, at hvad du har ikke er godt nok. Den negativitet er spild af tid og energi," siger skuespilleren.

Cameron Diaz' bog om sundhed og livsstil under titlen The Body Book er netop udkommet.

Læs mere om: