INTERVIEWS

Camilla Miehe-Renard: Her køber jeg mit genbrugstøj

Tv-værten Camilla Miehe-Renard varierer sin garderobe ved at købe genbrugstøj blandt andet i udlandet.

Den 48-årige tv-vært Camilla Miehe-Renard indrømmer blankt, at hun har garderoben fyldt med genbrugsfund. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at hun mener, at der bliver brugt alt for mange penge på vores nutidige brug-og-smid væk-mentalitet.

Tv-værten Ibi Støving skrubber sig skøn. Læs hvordan her

Hun er derfor ambassadør for webshoppen Fashion-resales, der støtter Ungdommens Røde Kors, bruger af trendsales.dk og så handler hun ofte i små genbrugsbutikker, når hun er i udlandet. Her finder hun ofte designerbeklædning til gode priser, og det vækker ofte misundelse hos andre.

"Genbrug i dag er jo ikke lige med huller i bukserne og slidte albuer. Det kan være vintage med den helt rigtige patina eller for eksempel et item, du ikke selv nåede at købe, da det var i butikken," siger tv-værten.

Selv smider hun aldrig tøj ud med mindre det er smidt helt i laser. Hvis hun ikke kan bruge det mere, går det i arv til familie eller venner med mindre, hun sælger det videre.

Læs hvordan du bliver sund og skøn som tv-værten Mayianne Dinesen her

Camila Miehe-Renard fortæller, at hun også sagtens kunne være finde en kjole til den næste store fest i en genbrugsbutik, og at det varmer at få den billig, når den ikke skal bruges mere end et par gange. Samtidig er hun ret glad for 'hygge-tøj', når hun er hjemme, og i julegave ønskede hun sig derfor en heldragt fra Karmameju.

"Til min mands store fortrydelse men den kan jeg desværre ikke have den på på arbejdet. Til gengæld elsker jeg at dresse totalt op, når jeg skal ud, så min garderobe er en sjov blanding af cashmere-trøjer, loose-fit bukser og sneakers og de helt store skrud og tårnhøje stiletter!," siger tv-værten.

Hun beskriver ellers sin stil som tomboy-agtig til hverdag med flats, jeans, oversize sweatshirt og hestehale, og til gengæld er Camilla Miehe-Renard så ultra-feminin, når hun skal ud i lårkort nederdel og stiletter.

Når det gælder mærker, så går tv-værten efter Isabel Marant, Chloé, Oh! By Kopenhagen eller Bottega Veneta. Dog sætter prismærkerne sine begrænsninger, og derfor ender det mest med tøj, sko og tilbehør fra Maison Scotch, Cos og Zara, fordi hun også elsker at blande dyrt med billigt.