INTERVIEWS

Carin Rodebjer – 3 karriereråd fra den berømte designer

Carin Rodebjer er en af Sveriges mest respekterede og prisvindende designere. Her deler hun ud af sine tre bedste karriereråd.

Carin Rodebjer er en af Sveriges mest betydningsfulde designere. Hun blev opdaget i New York, når hun gik til og fra studierne – både af folk, der ville købe hendes tøj og butiksindehavere, der ville sælge det. I dag er hun rykket hjem til Stockholm.

3 karriereråd fra Carin Rodebjer

1. Giv aldrig op!

2. Ting kommer til at gå galt – men det er o.k. Kvinder får ikke succes, fordi de gør tingene rigtigt, men fordi tingene går galt – og vi rejser os op alligevel. Det er ikke farligt – det er o.k., og du kommer tilbage igen og begynder forfra.

3. Find nogle mennesker, der har forstand på det økonomiske og kan holde styr på det. Find en partner, der kan stabilisere tingene. Det er altid rart at kunne udbetale løn til sig selv og de ansatte.

LÆS OGSÅ: Trump udnævner kvinde som ny ambassadør i Danmark

Blå bog: Carin Rodebjer

Født på den svenske ø Gotland i 1970.
Prisvindende designer, udråbt til Best Designer Of The Year i 2004 af Habit. Året efter vandt hun Guldknappen fra bladet Damernes Värld, og i flere omgange har Carin Rodebjer vundet svensk Elles årets designerpris.
I Danmark fås Rodebjer bl.a. hos Magasin. Se mere til det svenske brand på rodebjer.com