INTERVIEWS

Cate Blanchett: Jeg er vedholdende med min hudpleje

Skuespilleren Cate Blanchett er vedholdende, når det gælder brug af skønhedsprodukter, fordi det giver hendes ansigt en frisk glød.

Den 44-årige skuespiller Cate Blanchett mener, at vedholdende hudpleje er hemmeligheden bag hendes sunde udseende.

Få skønhedsredaktørens bedste tips til at pleje tør vinterhud

Blue Jasmine-stjernen ved nemlig godt, at det at skifte mellem forskellige filmindspilninger, udsætter hende for forskellige form for sminke.

Vedholdenhed skaber smuk hud

Derfor forsøger hun altid at sikre sig, at hun i hvert fald bruger de samme produkter til at vaske og rense sit ansigt med, men hun har også flere skønhedstips i ærmet.

"Find nogle gode multivitaminer. Og for mig handler det også om vedholdenhed," siger Cate Blanchett til Marie Claire.

Hendes vedholdenhed har da også givet pote i forhold til, at hun nu kan springe over nogle basisprodukter, når hun er i tidsnød.

"Som skuespiller bliver huden udsat for mange forskellige produkter, og det er en ting, når det er skønhed, men ved hudpleje har vedholdenhed virkelig betalt sig for mig," siger Cate Blanchett.

Få Diane Krugers hemmelighed bag sin strålende hud

Skuespilleren fugter huden smuk

Skuespilleren har da også efterhånden, at især fugt betyder alfa og omega for vores hud.

"Når man arbejder med virkelig gode makeup-artister, har jeg opdaget, at de grunder din hud som et lærred, og jeg har aldrig tænkt på det før," siger Cate Blanchett.

Hun har nu fundet sin egen metode til at gøre huden klar til at få påført makeup.

"Så den fugtighedscreme du lægger nedenunder skal arbejde med din foundation. Jeg er i tidsnød som alle andre, så jeg putter ofte ikke foundation på - jeg forbereder bare huden," siger Cate Blanchett.

Cate Blanchett har fundet sin hudpleje-favorit

Skuespilleren er især fan af det amerikanske hudplejemærke SK-IIs LXP-kollektion med tre produkter, fordi de giver hende glød og fugt.

"Alle produkterne indeholder næringsstoffet Pitera, hvilket ingen andre hudplejeserier har. Den har egenskaber der giver glød, den mætter hudens grundlag, den er virkelig fugtgivende og god i forbindelse med de frygtede alderstegn," siger Cate Blanchett.

Få fire myter om din hud

Cate Blanchett har netop været aktuel i de danske biografer i Woody Allen-filmen Blue Jasmine.