INTERVIEWS

Christiane Schaumburg-Müller har fået nyt job i skønhedsbranchen

Udover sin tjans som TV-vært for et nyt dating-program på Kanal 4, er det netop blevet offentliggjort, at Christiane Schaumburg-Müller i år også bliver vært for den store, danske skønhedsbranchefest Danish Beauty Awards, når den løber af stablen d. 30. april i år

Christiane Schaumburg-Müller er netop kommet hjem efter en to måneder lang bryllupsrejse med gemalen Liam O'Connor.
Lige inden, hun rejste ud i verden med sin nye mand, sprang TV-selskabet SBS den bombe i TV-verden, at Christiane havde tegnet kontrakt med dem om at skulle være vært for deres programmer på Kanal 4 og Kanal 5 i det kommende år og derved ville ophøre med at være vært for TV2s fredags-program 'Vild med Dans'.

Udover sin tjans som TV-vært for et nyt dating-program på Kanal 4, er det netop blevet offentliggjort, at Christiane Schaumburg-Müller i år også bliver vært for den store, danske skønhedsbranchefest Danish Beauty Awards, når den løber af stablen d. 30. april i år.

"Makeup, skønhedsprodukter, velvære og sundhed, er jeg en storforbruger af, og jeg nærer en opmærksom interesse for det hele. Jeg har altid syntes, at 'Danish Beauty Award' var et godt initiativ, som kommer forbrugeren til gode og som samtidig støtter beauty-branchen. Jeg glæder mig sindssygt til at hylde branchen efter min bedste formåen - i år som vært - og til at kåre årets bedste beautyprodukter", siger Christiane selv om tjansen.

Få penge tilbage for din gamle skønheds-imballage og shop med god samvittighed.