INTERVIEWS

Drew Barrymore: Jeg bruger stadig min 90’er-læbestift

Skuespilleren Drew Barrymore bærer stadig den brunrøde læbestift, hun var kendt for i 1990’erne.

Hvis du er lettere besat af den 39-årige skuespiller Drew Barrymore, så er du ikke alene. For hun er både skuespiller, filantrop og skønheds-guru i samme person, og så er hun ikke for fin til at lave sjov med sig selv især, når det gælder fortidens mode- og skønhedsvalg.

"Jeg har set, hvad jeg bar ved koncerter og på rød løber, og jeg tænkte: 'Det er langt ude.' Men jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Jeg så virkelig mor nu, men det gør mig glad at vide, at jeg har haft de øjeblikke i mit liv," siger Drew Barrymore til PEOPLE.

Drew Barrymore går aldrig i stramt tøj. Læs hvorfor her

Der er dog en ting, som skuespilleren har holdt fast ved, og det er farven, hun pryder læberne med.

"En ting jeg elsker fra 90'erne er den brunrøde læbestift. Jeg havde aldrig blege læber, for det så ikke godt ud til mig. Selv om jeg var vild, så var Wet'n' Wild-farverne det, jeg kendte til," siger Drew Barrymore.

Få Drew Barrymores skønhedshemmelighed her

I forbindelse med lanceringen af hendes forårskollektion for kosmetikserien Flower Beauty i New York, så kommer Drew Barrymore dog med en enkelt fortrydelse med hensyn til sin skønhed.

"Jeg brugte hårtørrer og hårspray på samme til mit pandehår. Og det var ikke så tiltrækkende. Jeg lignede Rikke Rask fra Radiserne", siger skuespilleren.

Drew Barrymore begyndte arbejdet med sin kosmetikserie for Flower Beauty, mens hun var gravid med den nu 17 måneder gamle datter Olive og har faktisk opkaldt en grøn øjenskygge efter hende. Nu er hun i fuld gang med at udvikle og promovere brandets seneste kollektion under sin anden graviditet. Hendes yndlingsprodukt fra hele serien er i øvrigt Skincognito-stiften.