INTERVIEWS

Drew Barrymore: Jeg går aldrig i stramt tøj

Skuespilleren Drew Barrymore vil ikke gå i stramt tøj, fordi hun ikke mener, at tætsiddende munderinger klæder hendes krop.

Den 38-årige skuespiller Drew Barrymore mener ikke, at stramt tøj fungerer særligt godt for hendes krop.

Læs, hvordan Drew Barrymore holder sig skøn

Hun blev mor til sit første barn, datteren Olive, i september 2012, og Drew Barrymore indrømmer nu, at hun undgår tætsiddende munderinger, fordi hun ikke synes, de klæder hende.

Elsker jeans

Til gengæld har hun nogle helt særlige favoritter, når det gælder påklædning.

"Afgjort støvler, jeans og t-shirts med fald. Jeg har den type krop, hvor stramtsiddende ting ikke fungerer godt," siger Drew Barrymore til det britiske InStyle magasin.

Hun mener nemlig, at det stramtsiddende tøj viser alle hendes kropslige fejl, og derfor vil hun ikke gå ud af døren, hvis hun har for den slags tøj på.

"En v-udskæring fungerer for mig og et godt par falmede jeans. Jeg er vokset op i Levi's - forvitrede, flænsede og holdbare efter en milliard vaske," siger Drew Barrymore.

Vil skabe noget

Stjernen har i dag sin egen make up serie under navnet Flower, og selv om skuespillet er hendes primære karriere, så elsker hun at prøve kræfter med skønhedsindustrien.

"Jeg ønsker at bruge meget mere tid på det, fordi det er noget, jeg har været passioneret omkring, siden jeg var barn. Jeg elsker skønhed," siger Drew Barrymore.

Skuespilleren har lanceret Flower-kollektion i den amerikanske supermarkedskæde Walmart til en konkurrencedygtig pris. Undervejs har arbejdet med skabelsen af produkterne være en god oplevelse.

"Jeg nyder at gøre forretning, og at skabe ting. Jeg elsker alt, der er relateret til skønhed, og at sætte det hele sammen: Indpakningen, formlen, præsentationen," siger Drew Barrymore.

Læs om Pernille Rosendahls shoppeportal

Make-up-linjen består af primer, concealer, foundation, pudder, kindrødt, øjenskygge, mascara, læbestift, lipgloss og neglelak. Intet af det koster over en værdi af 85 danske kroner.