INTERVIEWS

ELLEs forsidemodel svarer igen på kritik

Skuespilleren Melissa McCarthy er overrasket over kritik for sin ELLE-forside.

Den 43-årige skuespiller Melissa McCarthy er ikke helt med på opstandelsen omkring hendes optræden som forsidemodel for magasinet ELLE.

Se den omdiskuterede forside HER

November-forsiden på den amerikanske udgave af magasinet har nemlig vakt en del kritik, og det havde skuespilleren slet ikke ventet.

"Nej, slet ikke. Hvad jeg synes var mest bizart er, at jeg valgte frakken." siger Melissa McCarthy til E! News.

Ønskede frakken

The Heat-stjernen ser ellers smuk ud i en fantastisk frakke fra Marina Rinaldi på en velfotograferet forside.

Forsiden skiller sig bare en del ud fra de gængse mode-forsider, hvor der bliver vist så meget hud som muligt.

"Jeg havde en fantastisk sort kjole på, men jeg tænkte, at forsiden udkom i november. Jeg var så træt af sommer. Jeg bor i det sydlige Californien. Jeg sagde: 'Giv mig en stor frakke at få på. Giv pigen noget kashmir!'," siger Melissa McCarthy.

Få Hollywoods fem hotteste slanketips

Vil stjæle frakken

Skuespilleren er faktisk så glad for frakken, at hun fortryder, hun ikke har fået den med hjem.

"Jeg valgte frakken. De sagde: 'Kjolen er virkelig fantastisk', men jeg sagde: 'Ja, men se på den her.' Jeg var bare chokeret over, at jeg ikke stjal den. Nu synes jeg virkelig, at jeg burde få frakken. Jeg forlanger den frakke. Giv mig frakken. Jeg har fortjent den for helvede!," siger Melissa McCarthy.

En talsmand for ELLE har desuden forsikret, at der er blevet lyttet til skuespillerens ønsker undervejs.

"På alle vores billeder har vores stylister arbejdet med stjernerne for at vælge tøj, de føler sig godt tilpasse i, og dette er ikke anderledes: Melissa elskede dette udseende og er strålende på forsiden. Vi er henrykte over at ære hende som en af årets kvinder i Hollywood," fremgik det af en pressemeddelelse.

I godt selskab

Blandt de andre kvinder, der er udråbt som årets kvinder i Hollywood er Reese Witherspoon, der i magasinet viser sin figur frem i en skræddersyet, sort Versace-kjole.

Læs om ti stilikoner over 40 år

Desuden optræder Shailene Woodley i bladet iført en sort badedragt med snører, samt Penélope Cruz, som viser sit ansigt frem i et nærbillede.