INTERVIEWS

Eva Harlou: 'Nu er pels for de unge'

X Factor-værten Eva Harlou ser en tendens til, at pels er blevet mere for de unge kvinder.

Eva Harlou og hendes holdning til pels

Der er ingen grund til at være forbeholden omkring pels, fordi det er for ældre kvinder. X Factor-værten Eva Harlou deltog den 4. december ved en event for Day Birger et Mikkelsen i samarbejde med IN, hvor hun fortalte om den nye pels-trend.

Se Eva Harlou klædt på til den røde løber ved årets Danish Beauty Awards her

"Der er mange sporty og enkle snit, og pelsen er blevet integreret i moden for unge. Det er ikke kun for fine damer over 50 år," siger 36 årige Eva Harlou.

X Factor-værten opfordrer altså til, at også de unge kvinder hopper i pels, hvis de har lyst til det. Tendensen omkring pels går nemlig den vej, og man ser oftere unge kvinder i pels end før ifølge hende.

Smykkedesigner Anja Steensig beundrer Eva Harlou. Læs hvorfor her

Eva Harlou er dog godt klar over, at det ikke ligefrem er af nød, at vi moderne mennesker iklæder os pels. Hun mener dog, at de fleste glemmer, at vi også sagtens kunne undvære kød, hvis vi ville.

"Vi bruger jo dyr til alt muligt, og det er en luksusting i vores del af verden, hvor man har tilgængelige erstatningsprodukter. Alle kan blive enige om, at alle dyr skal behandles ordentligt, men der vil altid være nogen, der ikke kan finde ud af det, lige meget om det gælder pels eller kød," siger hun.

X Factor-værten mener også, at der er mange ting omkring dyrevelfærd, som vi generelt glemmer, når vi fokuserer ekstra meget på pels